Eurovision: Όλες οι λεπτομέρειες για το ελληνικό και το κυπριακό τραγούδι
Stay tuned

Eurovision: Όλες οι λεπτομέρειες για το ελληνικό και το κυπριακό τραγούδι

Eurovision: Όλες οι λεπτομέρειες για το ελληνικό και το κυπριακό τραγούδι

Ο Γιάννης Πουλόπουλος παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις

Μπορεί να μη γνωρίζουμε ακόμα πώς θα γίνει η Eurovision αλλά το σημαντικό είναι ότι θα γίνει.

Και ήδη η ελληνική και κυπριακή αποστολή είναι πανέτοιμες για να παρουσιάσουν τις φετινές υποψηφιότητες.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι από την προηγούμενη εβδομάδα στην Ελλάδα μιας και αυτές τις μέρες έκανε τη φωτογράφηση για το promo του τραγουδιού της αλλά και το video clip.

Η φετινή μας εκπρόσωπος θα παραμείνει για σχεδόν ένα μήνα εδώ αφού στις 10 Μαρτίου θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά το Last Dance. Παράλληλα θα κάνει πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό και τους χορευτές του για την σκηνική παρουσία του τραγουδιού μας.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι όλες οι χώρες που συμμετέχουν φέτος στον διαγωνισμό είναι υποχρεωμένες μέχρι τα τέλη Μαρτίου να ετοιμάσουν ένα βίντεο το οποίο θα χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση που οι καλλιτέχνες δεν θα πάνε στην Ολλανδία για να το ερμηνεύσουν ζωντανά.

Επειδή όμως ξέρω ότι αναρωτιέστε πώς είναι το Last dance θα σας δώσω μερικά tips. Το πρώτο είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με το Supergirl, αφού δεν έχει έθνικ στοιχεία.

Είναι ένα σύγχρονο χορευτικό ποπ κομμάτι με 80s vibes, που αναδεικνύει τις φωνητικές δυνατότητες της Στεφανίας αφού υπάρχει ένα σημείο που πιάνει πολύ ψηλές νότες.

Στα της κυπριακης αποστολής τώρα, αύριο Τετάρτη αναμένεται να κυκλοφορήσει το video clip του El diablo. Η Έλενα Τσαγκρινού το έχει ήδη ετοιμάσει  είναι πιο σέξι από ποτέ!

Το El diablo, κόντρα σε ότι φανερώνει ο τίτλος του, δεν ακολούθησε τη συνταγή Fuego. Είναι ένα πολύ σύγχρονο και ιδιαίτερο κομμάτι με πολλές εναλλαγές, πολύ έξω από τα καθιερωμένα Γιουροβίζιονοτράγουδα που έχουν κουπλέ, ρεφρέν και στο ενδιάμεσο μια γέφυρα. Έχει παύσεις, έχει πολύ ιδιαίτερα φωνητικά, ακόμα και φράσεις που η τραγουδίστρια λέει ψιθυριστά υπογραμμίζοντας τη sexy αίσθηση που αποπνέει το τραγούδι.

Θυμίζουμε ότι οριστικές αποφάσεις σχετικά με το πως θα παρουσιαστούν τα τραγούδια και αν οι καλλιτέχνες θα πάνε στην Ολλανδία για να ερμηνεύσουν ζωντανά θα παρθούν μέσα στο Μάρτιο.