Eurovision: Ποια σχεδιάστρια θα αναλάβει την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στον διαγωνισμό;
Stay tuned

Eurovision: Ποια σχεδιάστρια θα αναλάβει την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στον διαγωνισμό;

Eurovision: Ποια σχεδιάστρια θα αναλάβει την εμφάνιση της Αμάντας Γεωργιάδη στον διαγωνισμό;

Και δεν είναι η πρώτη φορά!

Μπορεί το Die Together να ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας άκουσμα και η Ελλάδα να φιγουράρει στις πέντε πρώτες θέσεις στα γραφεία στοιχημάτων, αλλά σίγουρα αυτό που μετράει στη Eurovision είναι η εμφάνιση.

Αυτά τα τρία λεπτά που ο καλλιτέχνης βρίσκεται στη σκηνή είναι που καθορίζουν τη θέση που θα πάρει γιατί η Eurovision δεν είναι μόνο ένας μουσικός διαγωνισμός αλλά ένα φαντασμαγορικό τηλεοπτικό σόου.

Η Αμάντα, όπως και πέρσι η Στεφανία, έχει τον καλύτερο σκηνοθέτη που δεν είναι άλλος από τον Φωκά Ευαγγελινό. Ο «μάγος» της Eurovision έχει ήδη σχεδιάσει την εμφάνιση μας και όπως και η ίδια η Αμάντα στο ΟΚ! Θα είναι μια πιο εικαστική προσέγγιση.

Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι θα παίξει πολύ με τα φώτα και το background ώστε να μεταφέρει την εσωτερική διάθεση που έχει το τραγούδι μας.

Για να είναι όμως άρτια μια εμφάνιση στη Eurovision πρέπει ο καλλιτέχνης να έχει επιλέξει το κατάλληλο outfit.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σχεδιάστρια που θα επιμεληθεί την εμφάνιση της Ελλάδας φέτος θα είναι η Σίλια Κριθαριώτη.

Δεν είναι η πρώτη φορά βεβαίως που η σπουδαία σχεδιάστρια ασχολείται με τη Eurovision.

Η εμφάνιση της Καίτης Γαρμπή με την ιδιαίτερη τουαλέτα που είχε σχεδιάσει η Σίλια έχει γραφτεί στην ιστορία της Eurovision.

Αλλά και μόλις πέρσι, η σχεδιάστρια ήταν εκείνη που έκανε ξεχωριστή την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού με ένα ένα catsuit γεμάτο κρύσταλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα σημερινά στοιχήματα η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση. Στην κορυφή είναι η Ουκρανία κι ακολουθούν η Ιταλία, η Σουηδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.