Eurovision: Το πρόβλημα υγείας της Chanel και το ντουέτο – έκπληξη με τη Φουρέιρα
Stay tuned

Eurovision: Το πρόβλημα υγείας της Chanel και το ντουέτο – έκπληξη με τη Φουρέιρα

Eurovision: Το πρόβλημα υγείας της Chanel και το ντουέτο – έκπληξη με τη Φουρέιρα

Το ρεπορτάζ από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Μπορεί νικητές του φετινού διαγωνισμού της Eurovision να είναι οι Ουκρανοί, αλλά αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι σίγουρα η Chanel της Ισπανίας.

Και όχι άδικα, αφού η Ισπανία ήταν η μοναδική χώρα που πήρε την τρίτη θέση και στις κριτικές επιτροπές και στο televoting.

Κάτι που για την Ισπανία είχε πάρα πολλά χρόνια να συμβεί, αφού ακόμα κι όταν είχε στείλει το δημοφιλές συγκρότημα Las Ketchup, δεν κατάφερε να πλασαριστεί σε μία καλή θέση.

Όπως ήταν λογικό, λοιπόν, η Chanel είναι αυτή την στιγμή super star στη χώρα της και όταν επέστρεψε στη Μαδρίτη την υποδέχτηκαν σαν να ήταν η μεγάλη νικήτρια της Eurovision.

Κατά την άφιξή της στη Μαδρίτη οι παπαράτσι και οι τηλεοπτικές κάμερες τη συνέλαβαν με σκούρα γυαλιά τα οποία αρνιόταν να βγάλει. Λίγο μετά έδωσε η ίδια την εξήγηση για το look, αφού αποκάλυψε ότι μετά το τέλος του διαγωνισμού έκλαιγε ασταμάτητα για δέκα ώρες. Αυτό της προκάλεσε επιπεφυκίτιδα και τα μάτια της ήταν κόκκινα και πρησμένα. Έτσι αναγκάστηκε να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις μετά την άφιξη στην πατρίδα της με γυαλιά ηλίου.

Η Chanel αγαπήθηκε ιδιαίτερα και από το ελληνικό κοινό. Μάλιστα, κάποιοι τη συνέκριναν με την Ελένη Φουρέιρα η οποία βλέποντάς τη στη Eurovision την ακολούθησε στο Instagram.

Κάποιοι μάλιστα σκέφτηκαν ότι θα ήταν ωραίο αυτές οι δυο να ερμηνεύσουν ένα ντουέτο επί σκηνής. Και ο κατάλληλος χώρος γι΄αυτό είναι τα Mad Awards που θα γίνουν στις 22 Ιουνίου.

Μάλιστα, όπως μου λένε οι πληροφοριοδότες μου, έχουν γίνει ήδη οι επαφές με τις δισκογραφικές εταιρείες και είναι θέμα χρόνου να κλείσει η συμφωνία.