Eurovision 2021: Όλες οι εξελίξεις πριν από τον μεγάλο τελικό
Stay tuned

Eurovision 2021: Όλες οι εξελίξεις πριν από τον μεγάλο τελικό

Eurovision 2021: Όλες οι εξελίξεις πριν από τον μεγάλο τελικό

Το φόρεμα-έκπληξη της Τσαγκρινού, η Jury Rehearsal της Στεφανίας και η εμφάνιση της Παπαρίζου στην ταράτσα

Η χθεσινή Jury Rehearsal της Eurovision ήταν πολύ σημαντική, αφού έχει κριθεί το 50 % του αποτελέσματος. Οι 26 χώρες που συμμετέχουν στον μεγάλο τελικό, με εξαίρεση την Ισλανδία που χρησιμοποίησε το βίντεο της δεύτερης πρόβας -μιας και μέλος της αποστολής βρέθηκε θετικό στον covid 19- ανέβηκαν στη σκηνή της Eurovision και από αυτά τα τρία λεπτά του act τους έδωσαν τις βαθμολογίες τους οι κριτικές επιτροπές.

Η εμφάνιση-έκπληξη της Έλενας Τσαγκρινού

Το σόου ξεκίνησε με την παρέλαση των 26 χωρών που συμμετέχουν στον τελικό. Πρώτη ανέβηκε στη σκηνή η Έλενα Τσαγκρινού με μία υπέροχη μάξι δημιουργία της Σίλιας Κριθαριώτη. Η Έλενα και η τραγουδίστρια του Αζερμπαϊτζάν ήταν οι μόνες χώρες που επέλεξαν να φορέσουν άλλο ρούχο στην έναρξη της jury rehearsal και άλλο στο act τους. Η Στεφανία έκανε πασαρέλα με τη μοβ φόρμα του Βρεττού Βρεττάκου. Μόνο που για τον τελικό χρησιμοποιήθηκε η δεύτερη φόρμα που έφτιαξε για εκείνη ο διάσημος σχεδιαστής με περισσότερα κρύσταλλα.

Η Έλενα ήταν καλύτερη από κάθε άλλη φορά, αφού είναι πολύ πιο επικοινωνιακή με την κάμερα και τη βλέπουμε σε αρκετά πλάνα να παίζει με τον φακό και να γελάει πονηρά, κάτι που δεν είχε κάνει στον ημιτελικό. Φωνητικά για άλλη μία φορά ήταν άψογη.

Λύνονται τα τεχνικά προβλήματα της Στεφανίας

Η εμφάνιση της Στεφανίας στο Jury Rehearsal ήταν μακράν η καλύτερη που έχει κάνει μέχρι τώρα! Παρόλο που ήταν πάντα άρτια φωνητικά, υπήρχαν τεχνικά προβλήματα με το green box στην εμφάνιση της Ελλάδας στον ημιτελικό. Αυτά, όπως σας είχα ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, οφείλονταν στο ότι χρησιμοποιήθηκε καπνός σε προηγούμενη συμμετοχή και δεν «τρυπούσε» καλά το πράσινο κουτί. Αυτή τη φορά, με εξαίρεση κάποιες ανεπαίσθητες σκιές στα πόδια των χορευτών, που δεν θα παρατηρήσει ο μέσος τηλεθεατής, όλα τα υπόλοιπα λειτούργησαν άψογα.

Η Έλενα Παπαρίζου ξανά στη Eurovision

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα εισέπραξαν οι συμμετοχές της Ιταλίας, της Ρωσίας, της Ουκρανίας και της Γαλλίας. Μετά το τέλος των 26 εμφανίσεων και της ψηφοφορίας, είδαμε 6 νικητές της Eurovision να ξανατραγουδούν τα τραγούδια τους. Πρώτος εμφανίστηκε ο Μάνς Ζέμερλοου από τη Σουηδία και προτελευταία η Έλενα Παπαρίζου. Η Έλενα τραγούδησε ένα κουπλέ και ένα ρεφρέν από το My number one και έκανε μάλιστα και το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο με τη λίρα. Το συγκεκριμένο act ολοκληρώθηκε με τους Lordi από τη Φινλανδία.

Τα προγνωστικά της τελευταίας μέρας

Τα προγνωστικά της τελευταίας μέρας θέλουν στην πρώτη θέση την Ιταλία, στη δεύτερη τη Γαλλία και στην τρίτη τη Μάλτα. Πολύ ψηλά είναι η Ουκρανία, η Ελβετία, η Ισλανδία, ενώ συνεχώς ανεβαίνουν η Φινλανδία και η Πορτογαλία. Η Κύπρος βρίσκεται στη δωδέκατη θέση και η Ελλάδα στη 16η.