«Έξαψη»: Ονόματα – έκπληξη στο νέο σίριαλ του Mega
Stay tuned

«Έξαψη»: Ονόματα – έκπληξη στο νέο σίριαλ του Mega

«Έξαψη»: Ονόματα – έκπληξη στο νέο σίριαλ του Mega

O Γιάννης Πουλόπουλος φέρνει πρώτος τα νέα στο Znews

Όχι ένα, όχι δύο, αλλά τρία νέα σίριαλ ετοιμάζει για την καινούργια σεζόν το Mega.

Το κανάλι που αγαπήσαμε για τις σειρές που παρουσίασε όλα αυτά τα χρόνια -αρκετές από τις οποίες δεν έχουμε κουραστεί να βλέπουμε σε επανάληψη- έχει στα σκαριά τρεις νέες παραγωγές που θα βγαίνουν σιγά- σιγά στον αέρα.

Η πρώτη που θα βγει έχει την υπογραφή της Μυρτώς Κοντοβά, που είχε κάνει τα “Υπέροχα πλάσματα” στον Alpha και το “Μίλα μου βρώμικα” στο Mega. Στο νέο της σίριαλ καυτηριάζει τις σχέσεις των σαραντάρηδων και στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου, τη Θεοδώρα Τζήμου, τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Το επόμενο σίριαλ που πήρε το πράσινο φως και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στον Οκτώβριο τιτλοφορείται “Έξαψη”. Πρόκειται για ένα ερωτικό, αστυνομικό θρίλερ σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου. Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται τον Ιανουάριο και αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται το καστ. Οι πρώτοι ηθοποιοί που συζήτησαν για αυτή τη σειρά είναι ο Νίκος Πουρσανίδης και ο Κώστας Κάππας.

Πρόταση συνεργασίας έχει δεχτεί και η Ιωάννα Παππά που έχει πολύ καιρό να πει ναι σε τηλεοπτική δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για την Γιούλικα Σκαφιδά που είναι ένα από τα πρόσωπα που συζητούν για να συμμετέχουν στην “Έξαψη”.

Από τα ονόματα που βολιδοσκοπεί η εταιρεία παραγωγής για τους κεντρικούς ρόλους, αλλά και από τη σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη, που έχει σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους, αντιλαμβανόμαστε ότι το Mega παίζει δυνατά και στη μυθοπλασία. Και πολύ σωστά κάνει, αφού τα σίριαλ είναι αυτά που το καθιέρωσαν στη συνείδηση του κόσμου και του χάρισαν μία ταινιοθήκη που ήταν περιζήτητη,