Φαίη Σκορδά: Ο ντόρος γύρω από το όνομά της και η δυσαρέσκεια του ΑΝΤ1
Stay tuned

Φαίη Σκορδά: Ο ντόρος γύρω από το όνομά της και η δυσαρέσκεια του ΑΝΤ1

Φαίη Σκορδά: Ο ντόρος γύρω από το όνομά της και η δυσαρέσκεια του ΑΝΤ1

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ξεκαθαρίζει το τοπίο

Τις τελευταίες μέρες το όνομα της Φαίης Σκορδά ακούγεται για όλα σχεδόν τα κανάλια, για την πρωινή ζώνη, με διάφορες παραλλαγές.

Στο Star για να αναλάβει τη ζώνη 9 με 12, στον ΣΚΑΪ είτε για να παρουσιάσει μία εκπομπή που θα ξεκινάει στις 10 το πρωί και θα ολοκληρώνεται στις 12, είτε για το δίωρο 12 με 2, για το οποίο έχει συμφωνήσει η Μαρία Μπακοδήμου. Χτες στον γύρο των φημολογιών μπήκε και το Mega, όπου η παρουσιάστρια φέρεται να παίρνει τη θέση της Δανάης Μπάρκα και εκείνη να… μετακομίζει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα;

Καταρχήν, ξεκινάμε από το σοβαρό ενδεχόμενο η Φαίη Σκορδά να μείνει στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο σταθμός δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του για όλα αυτά που διαδίδονται το τελευταίο διάστημα και αναζητεί αυτόν ή αυτούς που ξεκίνησαν αυτό το παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα, με το Star ναι υπήρξε πρόταση η οποία συζητήθηκε, αλλά όχι συμφωνία, τουλάχιστον προς το παρόν.

Πάμε όμως να δούμε και τις φήμες του τελευταίου 24ωρου, που τη θέλουν να μετακομίζει είτε στο κανάλι του Φαλήρου, είτε στο Mega.

Από τον ΣΚΑΪ διαψεύδουν ότι θα υπάρξει ψυχαγωγική εκπομπή στην πρωινή ζώνη. Ειδικά με τις εκλογές να είναι προ των πυλών, ο σταθμός θέλει να ενισχύσει την ενημέρωση που είναι άλλωστε και το δυνατό του χαρτί.

Όσο για το να αναλάβει το δίωρο 12 με 2, επίσης από τον σταθμό διαψεύδεται, καθώς γίνονται ήδη ραντεβού για να βρεθούν οι συνεργάτες που θα πλαισιώσουν τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ούτε όμως από το Mega επιβεβαιώνεται η πληροφορία που θέλει τη Δανάη Μπάρκα να μετακομίζει το Σαββατοκύριακο. Ίσα- ίσα που υποστηρίζουν ότι ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Δεν τίθεται λοιπόν ζήτημα να γίνει κάποια αλλαγή.

Ο μήνας τελειώνει και σίγουρα την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν εξελίξεις.