Φαίη Σκορδά: Οι κινήσεις ματ για να χτυπήσει το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα
Stay tuned

Φαίη Σκορδά: Οι κινήσεις ματ για να χτυπήσει το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα

Φαίη Σκορδά: Οι κινήσεις ματ για να χτυπήσει το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Όταν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες που ήθελαν τη Φαίη Σκορδά να φεύγει από τον ΑΝΤ1 και να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ, δεν ήταν λίγοι αυτοί που υπέθεσαν ότι η νέα εκπομπή της παρουσιάστριας θα είναι αμιγώς ψυχαγωγική.

Και όχι άδικα διότι για να αλλάξει τη δομή του προγράμματός του ο ΣΚΑΪ  και να βγάλει από το δίωρο 10- 12 τους «Αταίριαστους», ήθελε να «χτυπήσει» τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές με ένα ομοειδές προϊόν.

Μόνο που από την περσινή σεζόν τα «πρωινάδικα» δεν είναι πια όπως τα ξέραμε.

Ασχολήθηκαν με την επικαιρότητα και ειδικά το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, όπως είχε γράψει το Ζnews και επιβεβαίωσε με το δελτίο τύπου που έστειλε ο σταθμός, θα αφιερώσει την πρώτη του ώρα σε κοινωνικά θέματα.

Στη συνέχεια θα έχει τις κλασικές ρουμπρίκες με τη μαγειρική και την αστρολογία που παραδοσιακά υπάρχουν σε αυτές τις εκπομπές.

Η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αντίθετα με ό,τι πιστεύαμε, θα ασχοληθεί και με αυτό το κομμάτι της επικαιρότητας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η Φαίη ζήτησε να αξιοποιήσει κάποιους από τους δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ  που ασχολούνται με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ενώ είχε κάνει πρόταση και στον Θάνο Κλωνόπουλο, από το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, για να την ακολουθήσει στον ΣΚΑΪ  (πράγμα που δεν έγινε).

Σε μία από τις τελευταίες συζητήσεις, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, έπεσε στο τραπέζι η ιδέα η εκπομπή να ξεκινάει στις 10 παρά τέταρτο, ώστε να προλαβαίνει να βγάζει πρώτη κάποια τέτοια θέματα που θα παίζουν και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Μην ξεχνάμε ότι το «Πρωινό» ξεκινάει στις 10 παρά 10, οπότε είναι σημαντικό κάποιος να ξεκινάει έστω και πέντε λεπτά νωρίτερα.

Το αν αυτή η ιδέα θα προχωρήσει είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Το σίγουρο όμως ότι η πρώτη ενότητα της εκπομπής της Φαίης θα ασχολείται με κοινωνικά θέματα, όπως και το «Πρωινό», κάτι που σίγουρα έχει προβληματίσει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 και πρώην συνεργάτες της.