Φαίη Σκορδά: Έρχονται αλλαγές στο «Πρωινό»
Stay tuned

Φαίη Σκορδά: Έρχονται αλλαγές στο «Πρωινό»

Φαίη Σκορδά: Έρχονται αλλαγές στο «Πρωινό»

Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν; Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Με αλλαγές στα πρόσωπα τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες θα συνεχίσει για 8η σεζόν το «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά.

Η μεγάλη άνοδος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, αλλά και του πρωινού του Star που έχει και τα μεγαλύτερα ποσοστά στη ζώνη 9 με 12, επιβάλλουν ανασύνταξη δυνάμεων και διορθωτικές κινήσεις.

Ήδη ο Βασίλης Καλλίδης ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία του με την εκπομπή.

Αυτό σημαίνει ότι η Φαίη θα πρέπει να αναζητήσει νέο σεφ για να μαγειρεύει στην εκπομπή της και μάλιστα σε μία σεζόν που η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου έχει κλείσει με τον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Τσούλης, ο Έκτορας Μποτρίνι και ο Άκης Πετρετζίκης έχουν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha, ενώ η Ντίνα Νικολάου συμφώνησε να μεταφέρει την εκπομπή της από τον ΑΝΤ1 στο Mega.

Από τα πρόσωπα στο πάνελ, αυτός που πρέπει να θεωρείται σίγουρος είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, παρόλο που το τηλέφωνό του χτύπησε και από άλλους σταθμούς.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη πιθανότατα δεν θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν στο «Πρωινό», ενώ δεν υπάρχει ακόμα συμφωνία ούτε με τον Άρη Καβατζίκη, ο οποίος, όπως φημολογείται, έχει βολιδοσκοπηθεί από τον Alpha για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται να γίνουν ραντεβού με όλα τα μέλη της ομάδας, προκειμένου να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Αλλαγή θα υπάρχει και στα μέλη της συντακτικής ομάδας, ενώ το τιμόνι της αρχισυνταξίας θα αναλάβει και πάλι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Νίκος Παρτσώλης.