Φαίη Σκορδά: Ποια παρουσιάστρια βολιδοσκοπεί για την ομάδα της και τι αλλάζει στο “Πρωινό”;
Stay tuned

Φαίη Σκορδά: Ποια παρουσιάστρια βολιδοσκοπεί για την ομάδα της και τι αλλάζει στο “Πρωινό”;

Φαίη Σκορδά: Ποια παρουσιάστρια βολιδοσκοπεί για την ομάδα της και τι αλλάζει στο “Πρωινό”;

Ο Ιούνιος έρχεται με εξελίξεις

Αλλαγές τόσο μπροστά, όσο και πίσω από τις κάμερες σχεδιάζουν να κάνουν την επόμενη σεζόν στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Ο δυνατός ανταγωνισμός της πρωινής ζώνης οδήγησε τους υπεύθυνους να πάρουν την απόφαση να ενισχύσουν την ομάδα της εκπομπής με νέα πρόσωπα. Και δικαιολογημένα, αφού τόσο οι “Κου Κου” στο Star, όσο και η ομάδα του “Ευτυχείτε” στο Open, αποδείχθηκαν πολύ δυνατοί αντίπαλοι.

Έτσι, η απόφαση να ανανεωθεί η ομάδα του “Πρωινού” κρίθηκε απαραίτητη. Εκτός λοιπόν από νέες στήλες και θέματα θα υπάρξουν και νέα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στην εκπομπή και αυτές τις μέρες γίνονται οι πρώτες συζητήσεις για το ποια θα μπορούσε να είναι αυτά.

Μία παρουσιάστρια που αρέσει πολύ στη Φαίη Σκορδά και θα μπορούσε να έχει χημεία μαζί της είναι η Κατερίνα Ζαρίφη. Η Φαίη έχει εκφράσει αρκετές φορές τον θαυμασμό της προς την Κατερίνα και θεωρεί ότι θα ταίριαζαν τηλεοπτικά. Είναι λοιπόν ένα από τα πρόσωπα που βολιδοσκοπεί ο ΑΝΤ1 για να δει αν θα μπορούσε να ενταχθεί στην ομάδα του “Πρωινού”.

Ωστόσο, η Κατερίνα ανήκει στο δυναμικό του Open, το οποίο έχει σχέδια για εκείνη. Ήδη πριν από δέκα μέρες της έγινε πρόταση για να αναλάβει μία νέα μεσημεριανή εκπομπή, στα πρότυπα του The Talk, μαζί με τη Σοφία Μουτίδου και τη Σάσα Σταμάτη. Αυτό βέβαια αφορούσε την καλοκαιρινή σεζόν, οπότε θεωρητικά από το φθινόπωρο θα μπορούσε να κάνει κάτι άλλο.

Ωστόσο, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, το Open σχεδιάζει τη νέα σεζόν να αξιοποιήσει την Κατερίνα στη late night ζώνη.

Ο Ιούνιος λοιπόν θα έχει αρκετές τηλεοπτικές εξελίξεις, καθώς στα τέλη του μήνα θα γίνουν τα απαραίτητα ραντεβού και θα παρθούν οι απαραίτητες αποφάσεις. Πάντως, μέχρι στιγμής, αυτός που θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσει στην ομάδα του “Πρωινού” είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που έχει εξαιρετική χημεία με τη Φαίη Σκορδά.