Φαίη Σκορδά: Το κρίσιμο ραντεβού με τον ANT1 και οι αλλαγές που έρχονται
Stay tuned

Φαίη Σκορδά: Το κρίσιμο ραντεβού με τον ANT1 και οι αλλαγές που έρχονται

Φαίη Σκορδά: Το κρίσιμο ραντεβού με τον ANT1 και οι αλλαγές που έρχονται

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Πολύς θόρυβος έχει γίνει το τελευταίο διάστημα με τις αλλαγές που θα γίνουν την επόμενη σεζόν στο Πρωινό του ΑNT1.

Σε προηγούμενο άρθρο σας ενημέρωσα ότι εκτός από τον Βασίλη Καλλίδη και η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν θα συνεχίσει του χρόνου στην εκπομπή, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την ανάρτηση που έκανε η ίδια. Μάλιστα, δεν αποκλείεται του χρόνου να τη δούμε σε άλλο πόστο, στην κρατική τηλεόραση. Ποιες είναι όμως οι επόμενες αλλαγές που ακολουθούν στο Πρωινό;

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα γίνονταν ραντεβού με τους υπεύθυνους της εκπομπής και τη Φαίη Σκορδά, προκειμένου να αποφασίσουν πώς θα κινηθούν την επόμενη χρονιά.

Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να εμπιστευτεί την αρχισυνταξία της εκπομπής στη Χρύσα Ζορκάδη, ένα πρόσωπο οικείο στην παρουσιάστρια, μιας και γνωρίζονται από τότε που και οι δύο ήταν στο Alter.

Στο team της εκπομπής παραμένουν ο Νίκος Παρτσώλης και η Τίνα Καραφίνα. Όσον αφορά τη Βένια Καραγιάννη έκανε ραντεβού με τον Alpha που φαίνεται ότι δεν προχώρησε και παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 αλλά σε κάποιο άλλο project.

Τι θα γίνει όμως με τα υπόλοιπο πάνελ της εκπομπής;

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεχίζει κανονικά. Όσο για τον Άρη Kαβατζίκη που πληροφορίες τον ήθελαν να συζητάει με τον Alpha, για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, λόγω και της φιλικής σχέσης που έχει με τη μάνατζερ της Έλενα Χριστοπούλου, αυτό δεν φαίνεται να ισχύει. Αυτό που ισχύει είναι ότι δέχτηκε κρούση από το Mega και την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, αλλά το πιθανότερο είναι να παραμείνει στον ΑΝΤ1.

Όσο για το τρίτο μέλος του πάνελ, παρόλο που έχουν πέσει στο τραπέζι διάφορα ονόματα δημοσιογράφων και παρουσιαστών με εμπειρία, η ιδέα που φαίνεται μέχρι τώρα να προκρίνεται είναι να βρεθεί ένα νέο πρόσωπο, όπως είχε γίνει στο παρελθόν με τη Σάσα Σταμάτη.

Τέλος, σε ότι αφορά στη Νάνσυ Παραδεισανού, το ραντεβού της είναι στις αρχές της εβδομάδας κι εκεί θα κριθεί αν θα συνεχίσει η όχι.