Φαίη Σκορδά: Το «όχι» της Σάσας Σταμάτη και οι νέες αποχωρήσεις από το «Πρωινό»
Stay tuned

Φαίη Σκορδά: Το «όχι» της Σάσας Σταμάτη και οι νέες αποχωρήσεις από το «Πρωινό»

Φαίη Σκορδά: Το «όχι» της Σάσας Σταμάτη και οι νέες αποχωρήσεις από το «Πρωινό»

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα....

Και να ήθελαν να κάνουν διακοπές στον ΑΝΤ1 δεν μπορούν, αφού το «Πρωινό» έχει ακόμα εκκρεμότητες που δεν λένε να κλείσουν.

Η αποχώρηση του Άρη Καβατζίκη δημιούργησε αναστάτωση, αφού στο κανάλι θεωρούσαν δεδομένο ότι του χρόνου θα συνέχιζαν με τον Ουγγαρέζο, τον διευθυντή του Hello, τον Δημήτρη Μοθωναίο και την Κόνι Μεταξά.

Τελικά, αυτό δεν θα γίνει, αφού ο Άρης, παρόλο που είχε επικοινωνία με υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού, δεν φάνηκε να αλλάζει γνώμη και προτίμησε την πρόταση του Mega για το πρωινό με τη Δανάη Μπάρκα.

Από την άλλη μεριά, η Σάσα Σταμάτη που δέχτηκε εκ νέου πρόταση το Σαββατοκύριακο για να επιστρέψει στο «Πρωινό», απάντησε αρνητικά. Και όπως ακριβώς τους είχε πει και τον Ιούλιο που την είχαν ξαναπάρει τηλέφωνο για να είναι στην εκπομπή της Σκορδά, τους επανέλαβε ότι θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος κύκλος έχει κλείσει… Οπότε η αναζήτηση του τέταρτου μέλους του πάνελ ακόμα συνεχίζεται…

Την ίδια ώρα όμως, η εκπομπή χάνει ακόμα δύο μέλη από την ομάδα της. Πρόκειται για τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη που εργάστηκε επί σειρά ετών στην εκπομπή (προορισμός της ακούγεται ότι είναι το Open και η Κατερίνα Καινούργιου) και για τον υπεύθυνο καλεσμένων Μανώλη Σκοπελίτη.

Η μεν Άννα φεύγει από τον ΑΝΤ1, ο δε Μανώλης που θεωρείται- και όχι άδικα- ο Νο 1 στη δουλειά του, αφού εργάζεται στα πρωιναδικα, από την εποχή του «Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό» και μετράει συνεργασίες με τον Μικρούτσικο, τη Βόσσου και την Πανοπούλου, τον Φώτη και τη Μαρία, τον Αρναούτογλου, τον Λιάγκα και τη Σκορδά, τον Σεφερλή, τον Κωστόπουλο και πολλούς ακόμα, παραμένει στο δυναμικό του σταθμού και στο The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Θυμίζουμε ότι από την εκπομπή της Φαίης έχουν αποχωρήσει ήδη η Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Βασίλης Καλλίδης, η Βένια Καραγιάννη, η Σίσσυ Καλλίνη.

Οριστικές αποφάσεις για την τελική σύνθεση της νέας ομάδας του «Πρωινού» αναμένεται να παρθούν την άλλη εβδομάδα, αφού στις 17 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία για την πρεμιέρα της εκπομπής που θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου.