«Γεια σου» : Ολικό λίφτινγκ στην εκπομπή από τη νέα χρονιά – Όλες οι αλλαγές
Νέα

«Γεια σου» : Ολικό λίφτινγκ στην εκπομπή από τη νέα χρονιά – Όλες οι αλλαγές

«Γεια σου» : Ολικό λίφτινγκ στην εκπομπή από τη νέα χρονιά – Όλες οι αλλαγές

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει όλο το ρεπορτάζ

Σε ολικό λίφτινγκ προχωράει από τη νέα χρονιά το «Γεια σου». Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου από το 2023 δεν θα μεταδίδεται στις 3 το μεσημέρι, αλλά 12 με 2, την ώρα δηλαδή που μέχρι πέρσι βλέπαμε το Dot.

Ο ΣΚΑΪ πιστεύει ότι αυτή είναι μία ζώνη που το «Γεια σου» θα ταιριάξει καλύτερα, αρκεί να γίνουν και οι απαραίτητες αλλαγές στο ύφος και στη θεματολογία της εκπομπής.

Αυτό που γνωρίζαμε μέχρι τώρα είναι ότι το «Γεια σου» θα στραφεί σε πιο lifestyle θέματα και θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στα ριάλιτι του σταθμού, δηλαδή στο My Style Rocks και στο Survivor All Star.

Αυτό βεβαίως σημαίνει αλλαγές και στην ομάδα της εκπομπής, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες, αφού θα πρέπει να βρεθούν άτομα που να μπορούν να υποστηρίξουν το συγκεκριμένο concept.

Μέχρι τώρα, αυτό που είχαμε μάθει είναι ότι αναζητείται ένα πρόσωπο για να ενταχθεί στο πάνελ της εκπομπής.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες έγιναν και κάποια live δοκιμαστικά.

Έτσι, είδαμε να περνάνε από την εκπομπή η Νανά Παλαιτσάκη, ο Μίλτος Μακρίδης και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ωστόσο, θα είναι δύο τα πρόσωπα που θα προστεθούν στο πάνελ της εκπομπής από το νέα σεζόν και όχι ένα.

Συγκεκριμένα, αναζητείται μία γυναίκα, για να πάρει τη θέση της Μαριλού Ρεπαπή -που αποχωρεί με δική της πρωτοβουλία- και ένας άντρας.

Πώς θα γίνει όμως η επιλογή για αυτά τα πρόσωπα;

Επειδή η εκπομπή ρίχνει αυλαία για τις γιορτές, αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει χρόνος για να δοκιμαστούν νέα πρόσωπα στον αέρα. Ωστόσο, το κανάλι προσανατολίζεται στο να κάνει δοκιμαστικά μέσα στις γιορτές, προκειμένου να τσεκάρει τη χημεία των προσώπων και να δει αν «κολλάνε» μεταξύ τους.