George Clooney: Ποια επιθυμία του αποκάλυψε στον δήμαρχο Μυκόνου;
Stay tuned

George Clooney: Ποια επιθυμία του αποκάλυψε στον δήμαρχο Μυκόνου;

George Clooney: Ποια επιθυμία του αποκάλυψε στον δήμαρχο Μυκόνου;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μίλησε με τον Κωνσταντίνο Κουκά και έμαθε!

Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο από την επίσκεψη του George Clooney στη Μύκονο.

Ο διεθνής σταρ έμεινε μόλις ένα εικοσιτετράωρο στο νησί των ανέμων, αλλά ήταν αρκετό για να το ερωτευθεί!

Μάλιστα, στη συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Μυκόνου, Κωνσταντίνο Κουκά, σε ένα πάρτι που δόθηκε σε κλειστό κύκλο, ο ηθοποιός εξέφρασε την επιθυμία να έρθει ξανά με την οικογένειά του.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ ήρθε στην Ελλάδα με αφορμή ένα event που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία ρολογιών.

Ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόταν τη Μύκονο και εντυπωσιάστηκε πολύ από την ομορφιά του τοπίου, σε συνδυασμό με του υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει στους επισκέπτες.

Στις συνομιλίες που είχε με τον δήμαρχο, όπως μας αποκάλυψε, το ενδιαφέρον του δεν περιορίστηκε μόνο στη Μύκονο, αλλά και στη Δήλο που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Ο Κλούνει είναι λάτρης της Αρχαίας Ελλάδας και του πολιτισμού μας και είχε πολλά να ρωτήσει τον Κωνσταντίνο Κουκά, εκφράζοντας παράλληλα την επιθυμία, όταν ξανάρθει, να έχει περισσότερο χρόνο για να επισκεφθεί και τη Δήλο.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι πρέπει τα Μάρμαρα του Παρθενώνα να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, κάτι που είπε και σε εκπροσώπους από διεθνή Μέσα.

Ακόμα ένας σταρ του Χόλιγουντ επιλέγει την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τη Μύκονο, κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στον ελληνικό τουρισμό.