Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτά είναι τα τέσσερα νέα πρότζεκτ που ετοιμάζει
Stay tuned

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτά είναι τα τέσσερα νέα πρότζεκτ που ετοιμάζει

Γιώργος Καπουτζίδης: Αυτά είναι τα τέσσερα νέα πρότζεκτ που ετοιμάζει

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Αυτόν τον χειμώνα περιμένει πολλή δουλειά τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός, όπως είναι γνωστό, ετοιμάζει το τηλεοπτικό του comeback, αλλά παράλληλα θα κάνει τρεις διαφορετικές δουλειές στο θέατρο.

Ας ξεκινήσουμε από την αρχή. Ο Γιώργος έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Σέρρες» που θα δούμε τον Ιανουάριο από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1. Η υπόθεση έχει να κάνει με έναν νεαρό gay άντρα που επιστρέφει στον τόπο καταγωγής του και συμφιλιώνεται με τον πατέρα του. Πρόκειται για μία κομεντί που περνάει ωραία μηνύματα και δείχνει την καθημερινότητα σε μία επαρχιακή πόλη.

Στο θέατρο τώρα, θα δούμε ξανά την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του». Αυτό ήταν το πρώτο θεατρικό έργο που είχε γράψει ο Γιώργος και ήταν το απόλυτο μπλοκ μπάστερ της σεζόν 2019- 2020 αφού ήταν η παράσταση που έκοψε τα περισσότερα εισιτήρια. Οι ηθοποιοί έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρόβες ώστε να κάνουν πρεμιέρα την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη στο θέατρο Ήβη.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης θα επιστρέψει στο θέατρο και ως ηθοποιός αφού θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Florence, η πιο φάλτσα σοπράνο που πέρασε από τη γη». Πρόκειται για το θεατρικό μιούζικαλ “Glorious” που πριν από μερικά χρόνια συζητούσε να κάνει ο Αλέξανδρος Ρήγας με την Άννα Παναγιωτοπούλου. Το έργο θα φέρει την σφραγίδα της Θέμις Μαρσέλου και θα παίζεται κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη στο θέατρο Ήβη. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Θεατρικές Σκηνές People Entertainment.

Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται λίγα, ο Γιώργος Καπουτζίδης γράφει ήδη το δεύτερο θεατρικό του έργο, το οποίο θα ανέβει στο θέατρο Ήβη τη σεζόν 2022- 2023.