Γιώργος Τσούλης: Τέλος το «Μη μασάς». Ποιο είναι το μέλλον του στον Alpha;
Stay tuned

Γιώργος Τσούλης: Τέλος το «Μη μασάς». Ποιο είναι το μέλλον του στον Alpha;

Γιώργος Τσούλης: Τέλος το «Μη μασάς». Ποιο είναι το μέλλον του στον Alpha;

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Ο Alpha επιχείρησε στο τέλος της προηγούμενης σεζόν να αλλάξει τη μεσημεροαπογευματινη του ζώνη, εντάσσοντας στο πρόγραμμά του δύο διαφορετικές εκπομπές. Η μία ήταν το “Αντελίνα χτυπά το κουδούνι” με την Αντελίνα Βαρθακούρη και η άλλη ήταν το “Μη μασάς” με τον Γιώργο Τσούλη.

Ο σταθμός αποφάσισε μετά το τέλος του σίριαλ “Αστέρια στην άμμο” να προσελκύσει το γυναικείο κοινό με δύο προγράμματα που απευθύνονται κυρίως στις γυναίκες. Δυστυχώς, ούτε η εκπομπή της Αντελίνας, ούτε αυτή του Τσούλη απέδωσαν όσο περίμεναν οι άνθρωποι του σταθμού. Έτσι, αποφάσισαν αρχικά να σταματήσει το “Αντελίνα χτυπά το κουδούνι” και τώρα να ολοκληρωθεί και το “Μη μασάς”.

Το ερώτημα όμως πως θα αξιοποιηθούν οι δύο παρουσιαστές. Η Αντελίνα που έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Alpha για ένα χρόνο δεν έχει βρει ακόμα τι είναι αυτό που θα κάνει. Κάποιοι στον Alpha, όπως είχε γράψει το Ζnews, σκέφτηκαν ότι με το σκέρτσο και το μπρίο της θα ήταν ιδανική για το Happy day. Ωστόσο, αυτό δεν προχώρησε και παρόλο που το όνομα της έπεσε στο τραπέζι και για το “Πάμε πακέτο” που φιλοδοξεί να βγάλει ξανά στον αέρα ο Alpha, δεν έχει παρθεί ακόμα καμία απόφαση.

Ο Γιώργος Τσούλης έχει δεχτεί πρόταση για να μαγειρεύει στην εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Οι συνεργάτες της Ηλιάνας θέλουν ένα μοντέρνο πρόσωπο για να αναλάβει τη ρουμπρίκα της μαγειρικής στο Pop up και ο Γιώργος Τσούλης ταιριάζει πολύ στο προφίλ της εκπομπής.

Όσο για το ποια θα είναι τελικά η ομάδα που θα πλαισιώνει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Προς το παρόν, τα τρία ονόματα που έχουν κλείσει είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος που πέρσι βλέπαμε στο “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου. Αναζητούνται ακόμα δύο πρόσωπα που αναμένεται να έχουν κλείσει μέχρι τέλος της εβδομάδας.