GNTM 3: Πώς ο κορονοϊός επηρεάζει το μέλλον του ριάλιτι μόδας του Star;
Stay tuned

GNTM 3: Πώς ο κορονοϊός επηρεάζει το μέλλον του ριάλιτι μόδας του Star;

GNTM 3: Πώς ο κορονοϊός επηρεάζει το μέλλον του ριάλιτι μόδας του Star;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει το ρεπορτάζ

Μπορεί να μην έχει τελειώσει ακόμα το MasterChef, αλλά στο Star έχουν ήδη ξεκινήσει να δουλεύουν για το GNTM.

To κανάλι, μετά την τεράστια επιτυχία των δύο πρώτων κύκλων, έχει ανακοινώσει ήδη από τον Ιανουάριο ότι θα γίνει το Greece’s Next Top Model 3. Τα παιχνίδια αυτά θέλουν μεγάλη προετοιμασία και ειδικά το Star φροντίζει από πολύ νωρίς να οργανώνει τις συγκεκριμένες παραγωγές.

Αυτό φάνηκε και από το MasterChef 4 που είναι το μοναδικό καινούριο πρόγραμμα που βλέπουμε στην prime time ζώνη, καθώς πριν παρθούν τα μέτρα προστασίας που ουσιαστικά απαγόρευαν στις ψυχαγωγικές εκπομπές που χρησιμοποιούν πολλά άτομα να συνεχίσουν, είχαν σχεδόν ολοκληρωθεί τα γυρίσματα.

Στο Star λοιπόν έχουν γίνει λοιπόν οι πρώτες συζητήσεις για το GNTM και έχει επιλεγεί και η ομάδα που θα δουλέψει το συγκεκριμένο project.

Στις πρώτες επαφές αυτό που συζητήθηκε ήταν αν θα μπορούσαν, όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, να εντατικοποιηθούν τα γυρίσματα ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί ένας ικανοποιητικός αριθμός επεισοδίων μέσα στο καλοκαίρι. Αυτό που σκέφτονται δηλαδή είναι, αν στα μέσα Μαΐου ή τον Ιούνιο επιτραπεί η κυκλοφορία, να αξιολογηθούν οι αιτήσεις συμμετοχής και να γίνουν τα pre castings.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν τα κάστινγκ με την παρουσία των τεσσάρων κριτών, ώστε να μπορέσουν Θεού θέλοντος και κορονοϊού επιτρέποντος, τον Ιούλιο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Ο στόχος είναι πριν το σόου κάνει πρεμιέρα να έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος των γυρισμάτων, καθώς κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί αν τον Οκτώβριο έχουμε νέα κρούσματα.

Αυτή την τακτική, όπως ακούγεται, θα ακολουθήσουν φέτος και άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί πράγμα που σημαίνει ότι αυτό το καλοκαίρι περιμένει πολλή δουλειά όσους εργάζονται στην τηλεόραση.

Θυμίζουμε ότι το Star, εκτός από το GNTM, έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα και του Dancing with the Stars, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί πότε ακριβώς θα βγει στον αέρα.