GNTM 5: Πότε θα προβληθεί το επεισόδιο που γυρίστηκε στη Μύκονο;
Stay tuned

GNTM 5: Πότε θα προβληθεί το επεισόδιο που γυρίστηκε στη Μύκονο;

GNTM 5: Πότε θα προβληθεί το επεισόδιο που γυρίστηκε στη Μύκονο;

To παρασκήνιο από τα γυρίσματα στην Ψαρού

Φαντάζεστε την έκπληξη των τουριστών που κατακλύζουν τη Χώρα και τις παραλίες της Μυκόνου όταν έπεσαν πάνω στα κορίτσια του GNTM 5;

Αυτό ακριβώς συνέβη, αφού μια από τις επόμενες δοκιμασίες του ριάλιτι μόδας του Star θέλει τα κορίτσια να φωτογραφίζονται στο νησί των Ανέμων.

Μπορεί ο Οκτώβριος για πολλούς να θεωρείται νεκρός μήνας για διακοπές, αλλά στη Μύκονο η τουριστική κίνηση είναι αυξημένη.

Τώρα που ο Covid επιτρέπει στις τηλεοπτικές παραγωγές τα ταξίδια, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας και ο Τάσος Σοφρωνίου μαζί με την παραγωγή του ριάλιτι και τους συνεργάτες τους βρέθηκαν στη Μύκονο μαζί με τις κοπέλες που έχουν μείνει στο παιχνίδι για μια εξωτερική φωτογράφιση.

Στα πλάνα που κατέγραψε το Mykonos Live TV, οι παίκτριες φαίνονται στο τσακίρ κέφι στην παραλία της  Ψαρούς να χορεύουν.


Μαζί τους ήταν και η Mary Vitinaros που τελικά λειτουργεί περισσότερο ως coach και λιγότερο ως κριτής για τα κορίτσια που συμμετέχουν στο Greece’s Next Top Model.

Μάλιστα το προηγούμενο βράδυ από το γύρισμα, η Βίκυ Καγιά και η παρέα του GNTM γιόρτασε τα γενέθλια του καλού της φίλου και συνεργάτη, Σπύρου Ξυλά, στο Nammos, με τη Βίκυ και τη Mary να τα δίνουν όλα στον χορό.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο αναμένεται να προβληθεί στα τέλη του μήνα.

Θυμίζουμε ότι τότε ενδέχεται να δούμε και την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελη η οποία θα κάνει μια guest εμφάνιση.

Και πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν είναι σαφές αν η Βυτιναρος και η Χατζηπαντελη θα συναντηθούν τηλεοπτικά πριν τον τελικό που θα είναι live.
Όσο για το ποια κορίτσια θα βρεθούν στον τελικό; Είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις..