GNTM: Επιστρέφει ξανά με νέο κύκλο επεισοδίων; Όλες οι λεπτομέρειες
Stay tuned

GNTM: Επιστρέφει ξανά με νέο κύκλο επεισοδίων; Όλες οι λεπτομέρειες

GNTM: Επιστρέφει ξανά με νέο κύκλο επεισοδίων; Όλες οι λεπτομέρειες

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά σενάρια κυκλοφορούν για το μέλλον του GNTM και η αλήθεια είναι ότι η πορεία του φετινού διαγωνισμού μόδας έχει προβληματίσει τους υπεύθυνους γιατί δεν ήταν η αναμενόμενη.

Ωστόσο, είναι ένα project που αρέσει πολύ στις νεότερες ηλικίες και στο πολύ νεανικό κοινό.

Μία πρώτη σκέψη είναι να κάνουν ένα διάλειμμα για ένα χρόνο. Να μη βγει δηλαδή στον αέρα την επόμενη σεζόν για να ξεκουραστεί λίγο και το κοινό αλλά και το ίδιο το project.

Ωστόσο, υπάρχουν μέσα στο κανάλι και φωνές που υποστηρίζουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να προσεγγίσεις το πολύ νεανικό κοινό που είναι κι αυτό που προτιμούν οι διαφημιστικές εταιρείες.

Οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί ακόμα. Αυτή την περίοδο, όπως μου λένε άνθρωποι που γνωρίζουν καλά, μελετούν προσεκτικά τις αποδόσεις του GNTM για να δουν αν στοχεύοντας στο πολύ νεανικό κοινό μπορούν να πετύχουν συμφωνίες με τις διαφημιστικές εταιρείες που θα φέρουν κέρδη στον σταθμό.

Αν δηλαδή το GNTM έχει καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους παραγωγής από τους σπόνσορες, τότε μπορεί να έχει κέρδος, ακόμα κι αν τα νούμερα είναι μέτρια.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τελικά επικρατήσει το σενάριο που θέλει το GNTM να επιστρέφει τον Οκτώβριο του 2023 τότε θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής.

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μέσα στο μήνα.