GNTM: Γρίφος ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου
Stay tuned

GNTM: Γρίφος ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

GNTM: Γρίφος ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ο Γιάννης Πουλόπουλος διαψεύδει τα σενάρια που ακούγονται

Μπορεί να ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι αντικαταστάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου θα είναι ο Γιώργος Καράβας, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Παρόλο που εδώ και καιρό τηλεοπτικές εκπομπές και sites αναφέρουν ότι το μοντέλο που έχει κάνει διεθνή καριέρα θα είναι αυτό που θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής του GNTM 3, το Star δεν έχει αποφασίσει ακόμα.

Ο σταθμός, όπως κάνει κάθε φορά, για να επιλέξει την τελική σύνθεση της κριτικής επιτροπής κάνει κάστινγκ προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει η απαραίτητη τηλεοπτική χημεία μεταξύ όλων των συντελεστών.

Μέσα από κάστινγκ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε τη θέση του Δημήτρη Σκαρμούτσου και κάπως έτσι σχηματίστηκε και η κριτική επιτροπή των πρώτων GNTM, με τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ακόμα λοιπόν αυτή η διαδικασία δεν έχει ολοκληρωθεί και στο Star επεξεργάζονται διάφορα σενάρια.

Το ίδιο ισχύει επίσης και για τη Ροζάνα Γεωργίου, για την οποία επίσης sites και εκπομπές υποστήριζαν ότι έχει “κλειδώσει” για τη θέση της Παπαγεωργίου. Ούτε η Ροζάνα έχει συμφωνήσει, αφού μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει παρθεί καν η απόφαση για το αν το τέταρτο μέλος της κριτικής επιτροπής του Star θα είναι άντρας ή γυναίκα.

Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουνίου, τόσο για το ποιος ή ποια θα αναλάβει τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου -που ανήκει πια στο δυναμικό του Alpha- όσο και της Έλενας Χριστοπούλου που παραμένει στον ΣΚΑΪ.