GNTM: Πώς θα επιλεγεί η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;
Stay tuned

GNTM: Πώς θα επιλεγεί η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

GNTM: Πώς θα επιλεγεί η αντικαταστάτρια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος εξηγεί γιατί το Star δεν θέλει απλώς ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο

Πολλά έχουν ακουστεί για το ποια θα αντικαταστήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GNTM.

Το όνομα που ακουγόταν πιο έντονα από όλα ήταν αυτό της Δούκισσας Νομικού. Είναι αλήθεια ότι η παρουσιάστρια έχει κάνει επαφές με το Star, αλλά αυτές δεν αφορούσαν το GNTM, αλλά ένα γενικότερο πλαίσιο συνεργασίας. Μάλιστα, το ραντεβού αυτό έγινε πολύ πριν τo lockdown και πριν ακόμα αποφασιστεί ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα είναι στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

Φιλοσοφία των ανθρώπων που τρέχουν το παιχνίδι δεν είναι να επιλέξουν ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο, αλλά κάποιο που να έχει τηλεοπτική χημεία με τον Άγγελο Μπράτη, τη Βίκυ Καγιά και τον Δημήτρη Σκουλό. Αυτό άλλωστε έκαναν πάντα…

Δεν είναι τυχαίο ότι όταν μετά το πρώτο MasterChef αποχώρησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος δεν επεδίωξαν να βρουν ένα μάγειρα με τηλεοπτική χημεία, αλλά κάποιον που να ταιριάζει με τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη. Κάπως έτσι κατέληξαν στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο που λειτούργησε πολύ καλά με τους άλλους δύο και αποτέλεσε βασικό στοιχείο για να κάνουν επιτυχία οι επόμενοι κύκλοι του διαγωνισμού μαγειρικής.

Το ίδιο λοιπόν θα κάνουν και τώρα με το GNTM. Αυτή την εβδομάδα ξεκινούν κάστινγκ για να την ανεύρεση της αντικαταστάτριας της Ηλιάνας Παπαγεργίου. Αυτό που θέλουν είναι ένα νέο πρόσωπο που να έχει εμπειρία στον χώρο της μόδας και να ταιριάζει με τα υπόλοιπα μέλη της κριτικής επιτροπής.

Τα δοκιμαστικά θα πάνε στα γραφεία της παραγωγής για να αποφασίσουν ποια είναι η κατάλληλη. Οριστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς τον Ιούνιο θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το ριάλιτι μόδας που φέτος δεν θα έχει μόνο γυναίκες υποψήφιες, αλλά και άντρες.