GNTM: Πότε επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή;
Stay tuned

GNTM: Πότε επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή;

GNTM: Πότε επιστρέφει η Σοφία Χατζηπαντελή;

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Είναι το πρόσωπο που συζητήθηκε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο στο φετινό GNTM.

Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν σίγουρα η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει το Star για να ανανεώσει την κριτική επιτροπή. Είναι άλλωστε κοινό μυστικό ότι το κανάλι επιθυμούσε να αλλάξει φέτος ολοσχερώς η κριτική επιτροπή στο Greece’s Next Top Model γιατί θεώρησε – και σωστά- ότι στον πέμπτο κύκλο θα έπρεπε να γίνει ένα λίφτινγκ, όπως και έγινε δηλαδή.

Διότι μπορεί να είδαμε να επιστρέφει η Βίκυ Καγιά και να αναβαθμίζεται ο Γιώργος Καραβάς, που συμμετείχαν στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά ουσιαστικά η κριτική επιτροπή που βλέπουμε στο πέμπτο GNTM δεν έχει καμία σχέση με αυτή που βλέπαμε στο GNTM 4.

Η Σοφία Χατζηπαντελή είχε συμφωνήσει από την αρχή με τους ανθρώπους του Star να παραμείνει στο παιχνίδι μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία των bootcamp, όπερ και εγένετο.

Ήδη στο τρέιλερ που παίζει από την προηγούμενη εβδομάδα στον «αέρα» βλέπουμε ότι η κριτής που ξεχώρισε απουσιάζει στα περισσότερα πλάνα.

Το ερώτημα, όμως, είναι πότε και αν θα επιστρέψει…

Η απάντηση είναι ναι. Η Σοφία θα είναι guest σε κάποια επεισόδια που θα προβληθούν τέλη Νοεμβρίου, αρχές Δεκεμβρίου.

Όταν δηλαδή οι παίκτριες θα έχουν μπει μέσα στο σπίτι και θα ξεκινήσουν οι πρώτες δοκιμασίες. Θυμίζουμε ότι στο GNTM εισβάλλει σε λίγο η Μαίρη Βυτίναρος.

Αυτό, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, δεν επηρεάζει την παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Το πιθανό, λοιπόν, είναι σε κάποιο επεισόδιο να δούμε τη Σοφία να επιστρέφει στον… τόπο του εγκλήματος, περισσότερο ως coach για να εμψυχώσει τα κορίτσια δίνοντας τους παράλληλα συμβουλές.

Μάλιστα, όπως μαθαίνω, οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού επιθυμούν η Σοφία να είναι παρούσα και στον τελικό. Αλλά αυτό είναι κάτι που θα εξετασθεί στην πορεία και θα εξαρτηθεί από την ημερομηνία και τις υποχρεώσεις που έχει το μοντέλο στο εξωτερικό.