GNTM spoiler: Αυτός ο παίκτης ξαναμπαίνει στο παιχνίδι!
Stay tuned

GNTM spoiler: Αυτός ο παίκτης ξαναμπαίνει στο παιχνίδι!

GNTM spoiler: Αυτός ο παίκτης ξαναμπαίνει στο παιχνίδι!

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Είναι αλήθεια ότι στο φετινό GNTM υπήρξαν αρκετές εκπλήξεις και να είδαμε και κάποιους κανόνες του παιχνιδιού να ανατρέπονται.

Όπως για παράδειγμα η ψηφοφορία των παικτών, όταν έμεναν οι τρεις με τη χειρότερη φωτογραφία. Πρακτικά το προνόμιο που είχαν οι παίκτες να σώσουν κάποιον συμπαίκτη τους δεν λειτούργησε σε όφελος του παιχνιδιού, αφού χρησιμοποιήθηκε «στρατηγικά» και έτσι καταργείται, όπως σας είχαμε γράψει.

Υπάρχουν όμως και κάποια άλλα στοιχεία του παιχνιδιού που δεν θα αλλάξουν. Όπως είναι η «δεύτερη ευκαιρία».

Υπάρχουν παίκτες που θα επιστρέψουν στο παιχνίδι και θα έχουν μάλιστα τη δυνατότητα να φτάσουν ψηλά, όπως είχε γίνει και πέρσι, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον νικητή, Ηρακλή Τσουζίνοφ.

Ένας από αυτούς είναι ο Θάνος. Ο παίκτης που αποχώρησε χτες, προκαλώντας αναστάτωση στην Όλγα, αλλά και στην Άννα, όταν της είπε ότι πρέπει να αντιστέκεται στο bullying που της κάνουν, θα επιστρέψει και θα πάρει το αίμα του πίσω.

Ειδικά τώρα που ξέρει ότι θα έχει απέναντί του τον Ναπολέοντα και τον Βασίλη θα επιστρέψει και θα επιχειρήσει να μείνει μέχρι το τέλος.

Το αν θα τα καταφέρει ή όχι είναι κάτι που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα. Πάντως η επιστροφή του μόνο αναίμακτη δεν θα είναι!