“Γυναίκα χωρίς όνομα”: Ανατροπή στον σχεδιασμό του φινάλε
Stay tuned

“Γυναίκα χωρίς όνομα”: Ανατροπή στον σχεδιασμό του φινάλε

“Γυναίκα χωρίς όνομα”: Ανατροπή στον σχεδιασμό του φινάλε

Τι αλλάζει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1;

Σε λιγότερα επεισόδια από τα προγραμματισμένα, θα ολοκληρωθεί η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 “Γυναίκα χωρίς όνομα”. Παρόλο που το σίριαλ σημειώνει πολύ υψηλές τηλεθεάσεις, ο σταθμός είχε πάρει την απόφαση να ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν, μιας και η ιστορία δεν θα μπορούσε να τραβήξει περισσότερο.

Ωστόσο, τα γυρίσματα σταμάτησαν στις αρχές Μαρτίου και επεξεργάζονταν το σενάριο, να προβληθούν κάποια επεισόδια φέτος και να τελειώσει το φθινόπωρο. Αυτό δηλαδή που σκέφτονταν στον ΑΝΤ1 ήταν το νέο πρόγραμμα του σταθμού να ξεκινήσει ουσιαστικά από τον Ιανουάριο του 2021.

Από την στιγμή όμως που αίρονται τα μέτρα και τα γυρίσματα για όλες τις σειρές του σταθμού ξεκινάνε πάλι στις 11 Μαΐου, το πράγμα άλλαξε. Έτσι, αποφασίστηκε να γυριστούν όσα επεισόδια είχαν γραφτεί και μετά να συμπυκνωθεί η ιστορία, ώστε να κάνει φινάλε σε έξι εβδομάδες και όχι σε τρεις μήνες όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός.

Σε σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη, αποφασίστηκε ότι αν τα νέα επεισόδια του “Γυναίκα χωρίς όνομα” αρχίσουν να προβάλλονται στις 18 Μαΐου, υπάρχει περιθώριο να ολοκληρωθεί η ιστορία, χωρίς να επηρεαστεί το φινάλε.

Το ίδιο θα συμβεί και τη σειρά “Μην ψαρώνεις” που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.