House of Fame: Οι αλλαγές στην κριτική επιτροπή και η ώρα προβολής
Stay tuned

House of Fame: Οι αλλαγές στην κριτική επιτροπή και η ώρα προβολής

House of Fame: Οι αλλαγές στην κριτική επιτροπή και η ώρα προβολής

Το ρεπορτάζ από τον Γιάννη Πουλόπουλο

Δεν έχουν τέλος οι διαπραγματεύσεις, που γίνονται τις τελευταίες δέκα ημέρες, προκειμένου να στελεχωθεί η κριτική επιτροπή για το House of Fame.

Πολλά τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι, αρκετά τα «όχι» που ακούστηκαν και άλλα τόσα τα «ναι».

Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές υπάρχουν δύο πρόσωπα που φαίνεται να έχουν κλειδώσει. Ο πρώτος είναι ο Φοίβος και ο δεύτερος ο γενικός διευθυντής της Panik records, Γιώργος Αρσενάκος, που είναι και η εταιρία με την οποία θα υπογράψει συμβόλαιο ο μεγάλος νικητής.

Από εκεί και μετά, υπάρχουν ακόμα δύο θέσεις, για τις οποίες έχουν γίνει διάφορες προτάσεις, αλλά δεν έχει υπάρξει συμφωνία.

Ο ΣΚΑΪ θα ήθελε ιδανικά η μία θέση να καλυφθεί από μια τραγουδίστρια και η άλλη από έναν τραγουδιστή, αφού υπάρχουν ήδη ένας μουσικός και ένα στέλεχος δισκογραφικής εταιρείας. Για τη θέση της τραγουδίστριας έπεσαν στο τραπέζι τα ονόματα της Ελένης Φουρέιρα, της Πάολας και της Καίτης Γαρμπή. Από αυτές πιθανότερη, μέχρι τώρα, θεωρείται η υποψηφιότητα της Γαρμπή.

Για τη θέση του τραγουδιστή ακούστηκε έντονα το όνομα του Γιάννη Πλούταρχου. Ωστόσο, και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένα πρόσωπο που άρεσε στο κανάλι, όπως και ο Στέλιος Ρόκκος, που παίζει έντονα το τελευταίο διάστημα.

Όσο για την παρουσίαση; Εκεί υπάρχει ακόμα κενό, μιας και θέλουν πρώτα να κλείσει η επιτροπή και μετά να καταλήξουν ποιος θα είναι ο οικοδεσπότης του φαντασμαγορικού σόου.

Το House of Fame θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο και αναμένεται να πάρει τη θέση του My Style Rocks στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.