Η έκπληξη του Mega: Ετοιμάζει νέο σίριαλ με προδιαγραφές όπως «Το Νησί»
Stay tuned

Η έκπληξη του Mega: Ετοιμάζει νέο σίριαλ με προδιαγραφές όπως «Το Νησί»

Η έκπληξη του Mega: Ετοιμάζει νέο σίριαλ με προδιαγραφές όπως «Το Νησί»

Ποιος αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία και πού θα γίνουν τα γυρίσματα;

Από την πρώτη στιγμή που το νέο Mega άρχισε να εκπέμπει, ξέραμε ότι θα επενδύσει στη μυθοπλασία. Από τους πρώτους ανθρώπους που συνομίλησαν με το κανάλι ήταν ο Γιώργος Κυρίτσης, το δίδυμο Ρήγας-Αποστόλου, ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου, αλλά και ο Γιώργος Καπουτζίδης, που ήταν μάλιστα και σύμβουλος μυθοπλασίας.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποφάσισε μετά την καραντίνα να αφήσει τη θέση αυτού που ουσιαστικά θα επέλεγε τα σίριαλ του νέου προγράμματος του σταθμού και ανήκει πια στο δυναμικό της ΕΡΤ.

Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με κορυφαία στελέχη της μυθοπλασίας συνεχίστηκαν και τα deal που έχουν κλειστεί είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Πριν από μερικές μέρες, όπως μαθαίνω, έδωσε τα χέρια με το Mega ο Θοδωρής Παπαδουλάκης. Ο σκηνοθέτης της θρυλικής σειράς «Το Νησί», που βασίστηκε στο μυθιστόρημα της Βικτόριας Χίσλοπ, ετοιμάζει μία νέα σειρά που θα προβληθεί το φθινόπωρο του 2021 από τη συχνότητα του Mega.

Πρόκειται, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, για μία νέα σειρά μυστηρίου, στα πρότυπα του Stranger Things που παίζεται με μεγάλη επιτυχία στο Netflix.

Ο σκηνοθέτης του «Νησιού» σχεδιάζει να κάνει τα γυρίσματα στην Κρήτη και ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία του ρεπεράζ για να βρει τους κατάλληλους χώρους για τα γυρίσματα.

Θυμίζουμε ότι το «Νησί» ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη σειρά της ιδιωτικής τηλεόρασης και ήταν ένα σίριαλ που είχε ζήτηση για να παιχτεί και στο εξωτερικό. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι και το νέο σίριαλ που ετοιμάζει για λογαριασμό του Mega θα είναι μία σειρά υψηλών προδιαγραφών κι αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί σπανίζουν πια στην ελληνική τηλεόραση.