«Η φαμίλια»: Συμπληρώνεται το καστ της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1
Stay tuned

«Η φαμίλια»: Συμπληρώνεται το καστ της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1

«Η φαμίλια»: Συμπληρώνεται το καστ της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1

Πότε και ποιους θα δούμε στη μικρή οθόνη;

Ένα από τα νέα κωμικά σίριαλ που θα λανσάρει ο ΑΝΤ1 την επόμενη χρονιά είναι η “Φαμίλια”. Πρόκειται για τη σειρά La familia που μεταφέρεται στα ελληνικά, έχοντας διαγράψει εντυπωσιακή πορεία σε όποια χώρα του εξωτερικού κι αν έχει προβληθεί.

Η ιστορία αφορά σε ένα παντρεμένο ζευγάρι που βλέποντας τον γάμο του να περνάει κρίση αποφασιζει να επισκεφθεί ειδικό. Μόνο που οι πρακτικές που ακολουθεί ο γιατρός περισσότερο δημιουργεί παρά λύνει τα προβλήματα.

Για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι έγινε πρόταση στην Ελένη Ράντου και στον Φανή Μουρατίδη. Τελικά όμως τους δύο ρόλους πήραν ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης και η Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Τον τρίτο ρόλο της ιστορίας θα πάρει ο Μιχάλης Σαράντης που είδαμε πέρσι στο “Λόγω τιμής” του ΣΚΑΪ. Ακολουθώντας το παράδειγμα των “Άγριων Μελισσών”, ο ΑΝΤ1 επιθυμεί να συμπληρώσει το καστ των σειρών που ετοιμάζει και με ηθοποιούς που είναι γνωστοί κυρίως από το θέατρο, όπως είναι ο 35χρονος Σαράντης.

Το καστ αναμένεται να έχει συμπληρωθεί μέχρι τις 20 Αυγούστου, για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Αυτήν την περίοδο αναζητούνται οι γονείς των ηρώων που διαδραματίζουν κι αυτοί σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας αφού κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να αναστατώνουν τη… φαμίλια παίρνοντας το μέρος του ενός η του άλλου.

Η σειρά που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα- πιθανότατα κάθε Τετάρτη και Πέμπτη- αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο τέλος Σεπτεμβρίου.