«Η φάρμα»: Αυτά είναι τα πρόσωπα που συζητούν για το ριάλιτι του ΑΝΤ1
Stay tuned

«Η φάρμα»: Αυτά είναι τα πρόσωπα που συζητούν για το ριάλιτι του ΑΝΤ1

«Η φάρμα»: Αυτά είναι τα πρόσωπα που συζητούν για το ριάλιτι του ΑΝΤ1

Τα ονόματα δίνουν και παίρνουν!

Κόσμος πάει και έρχεται αυτό το διάστημα στα γραφεία του ΑΝΤ1, αφού γίνονται τα πρώτα ραντεβού για τους υποψήφιους παίκτες της «Φάρμας».

Αν και το ριάλιτι θα ξεκινήσει τελικά τον Μάρτιο και όχι τον Φεβρουάριο, όπως ήταν το αρχικό σχέδιο, ο ΑΝΤ1 ορθά σκεπτόμενος θέλει να χτυπήσει τα πρόσωπα που παράλληλα συζητούσαν για να πάνε στο Survivor.

Ανάμεσά τους είναι ο Γιώργος Χειμωνέτος και ο Αντώνης Βλοντάκης, αθλητές που καλοβλέπει η Acun Medya, μιας και θέλει να ενισχύσει την ομάδα των Διασήμων με πρόσωπα που έχουν αθλητικό παρελθόν και όχι απλά με celebrities.

Στη «Φάρμα» αντιθέτως δεν ψάχνουν μόνο πρόσωπα με αθλητικό προφίλ, αλλά και celebrities που η εικόνα τους δεν ταιριάζει και τόσο με την αγροτική ζωή και με δυσκολία θα μπορούσα με να φανταστούμε να ανακατεύονται με τις αγροτικές εργασίες. Ανάμεσά τους είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks και η Πέπη Τσεσμελή.

Εννοείται ότι προτάσεις έχουν γίνει και σε πολύ γνωστούς ηθοποιούς.

Όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, την προηγούμενη εβδομάδα έκανε ραντεβού η Νικολέτα Καρρά που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Πενήντα- πενήντα», αλλά και ο Θανάσης Βισκαδουράκης.

Ανάμεσα στα ονόματα που υπάρχουν στη μεγάλη λίστα των υποψηφίων αγροτών, είναι επίσης ο Γιάννης Δρυμωνάκος και ο Παναγιώτης ο τυροκόμος από το Greece’s Next Top Model. Ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει κάνει ακόμα ραντεβού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Φάρμα» του 2021, δεν έχει καμία σχέση με το project που γνωρίσαμε από τη συχνότητα του Μega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ήδη στο σπίτι που ετοιμάζεται θα εγκατασταθούν κάμερες που θα καταγραφούν όσα γίνονται 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Με δυο λόγια, η Φάρμα θα θυμίζει περισσότερο το Βig Βrother, αφού αφού θα καταγράφεται κάθε κίνηση των υποψήφιων αγροτών.

Το νέο ριάλιτι αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο Μάρτιο από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και όχι του Μακεδονία TV όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.