«Η Φάρμα»: Αναβάλλεται λόγω… κακοκαιρίας
Stay tuned

«Η Φάρμα»: Αναβάλλεται λόγω… κακοκαιρίας

«Η Φάρμα»: Αναβάλλεται λόγω… κακοκαιρίας

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε και κάνει ανταπόκριση από το «στρατόπεδο» του ΑΝΤ1

Δεν θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα η «Φάρμα». Παρόλο που οι πρώτοι παίκτες που θα έμπαιναν στο αγροτόσπιτο για να ζήσουν χωρίς ρεύμα είχαν μπει ήδη σε ξενοδοχείο που του είχε κλείσει η Παραγωγή για να κάνουν την καραντίνα τους, τελικά τα γυρίσματα δεν ξεκίνησαν.

Και υπάρχει λόγος που δεν ξεκίνησαν. Διότι το σπίτι αποκλείστηκε από τον χιονιά και δεν ήταν καθόλου εύκολη η πρόσβαση σε αυτό. Ακόμη και μέχρι την Παρασκευή ο δρόμος που οδηγεί στο αγροτόσπιτο που έχει εξοπλιστεί με κάμερες τελευταίας τεχνολογίας ήταν κλειστός, ενώ όλη η αυλή ήταν καλυμμένη με χιόνι. Το ίδιο ισχύει και για τον στίβο μάχης που έχει στηθεί για τα αγωνίσματα που θα κάνουν οι συμμετέχοντες προκειμένου να εξασφαλίσουν το φαγητό τους.

Έτσι, την Παρασκευή το απόγευμα ειδοποιήθηκαν οι παίκτες να αφήσουν το ξενοδοχείο και θα ειδοποιηθούν εκ νέου από την Παραγωγή πότε θα ξεκινήσει η καραντίνα τους. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς, όπως ο Στράτος Τζώρτζογλου που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, συνέχισαν την προπόνησή τους για να είναι δυνατοί στον στίβο μάχης.

Λόγω της αναβολής των γυρισμάτων, η νέα ημερομηνία της πρεμιέρα αναμένεται να είναι η Παρασκευή 12 Μαρτίου. Θυμίζουμε ότι η «Φάρμα» θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Σάββατο και Κυριακή.