«Η Φάρμα»: Οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής που θυμίζουν Survivor
Stay tuned

«Η Φάρμα»: Οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής που θυμίζουν Survivor

«Η Φάρμα»: Οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής που θυμίζουν Survivor

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε για λογαριασμό του Znews όλα όσα ετοιμάζονται στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1

Με συνταγή Survivor θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1. Παρόλο που σαν ριάλιτι δεν έχουν και τόσες πολλές ομοιότητες, το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε αρκετά στοιχεία από το Survivor για να ετοιμάσει τη «Φάρμα» της νέας εποχής.

Πρώτη και σημαντική ομοιότητα είναι ότι στο αγροτόσπιτο που έχει στήσει ο ANT1 θα δούμε αρκετά αναγνωρίσιμα πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης. Σε αντίθεση με τη «Φάρμα» που βλέπαμε πριν από δεκαπέντε και πλέον χρόνια στο Μega εδώ οι παίκτες είναι κατά κύριο λόγο εκπρόσωποι της showbiz.

Άλλη σημαντική ομοιότητα είναι ότι και εδώ θα υπάρχουν ομάδες, σαν τους διάσημους και τους μαχητές που βλέπαμε στο Survivor. Και βέβαια για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην και να έχουν μία άνετη ζωή στη φάρμα θα πρέπει οι 14 παίκτες να φέρουν σε πέρας τις αποστολές που τους αναθέτει η παραγωγή.

Άλλη σημαντική ομοιότητα σε σχέση με το Survivor που αποφασίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή είναι οι 14 παίκτες να μπουν σε δύο δόσεις. Η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο project θεώρησε σωστό να κρατήσει κάποιους παίκτες και να τους εντάξει στο παιχνίδι δύο εβδομάδες μετά την έναρξη του project. Με αυτό τον τρόπο κρατάει κάποιους κρυμμένους άσους στο μανίκι, μιας και οι νέοι παίκτες θα μεταφέρουν στους παλιούς όσα γίνονται έξω… Το ίδιο άλλωστε έχουν κάνει και οι νεότεροι παίκτες του Survivor και για αυτό έχουμε δει την αλλαγή στη στάση του Τζέιμς, της Ανθής του Κονδυλάτου και των υπόλοιπων παικτών.

Η πρώτη ομάδα παικτών ανάμεσα στους οποίους είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου ο Θανάσης Πάτρας και η Ειρήνη Κολιδά ετοιμάζονται να μπουν στο αγροτόσπιτο την επόμενη εβδομάδα. Στο δεύτερο team, όπως λένε οι πληροφορίες μου, θα είναι ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος και ο Παναγιώτης ο τυροκόμος από το GNTM που θα είναι stand by για να μπουν στο παιχνίδι δύο εβδομάδες αργότερα.

Κόντρα στα αρχικά σενάρια που ήθελαν το project να προβάλλεται από το TV Μακεδονία, η «Φάρμα» θα ενταχθεί τελικά στο πρόγραμμα του ANT1. Και ενώ στον αρχικό σχεδιασμό το ριάλιτι επιβίωσης θα προβαλλόταν τέσσερις φορές την εβδομάδα, αλλάζοντας την ώρα μετάδοσης των σήριαλ, τελικά προτιμήθηκε να μεταδίδεται μόνο την Παρασκευή και το Σάββατο. Συγκεκριμένα, τις Παρασκευές θα ξεκινάει στις 10 το βράδυ και θα ολοκληρώνεται μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. Τα Σάββατα θα αρχίζει στις 9 το βράδυ και θα έχει τρίωρη διάρκεια.

Θυμίζουμε ότι την παρουσίαση θα αναλάβει ο Σάκης Τανιμανίδης το όνομα του οποίου ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και επίσημα από τον ΑΝΤ1. Όσο για την ημέρα της πρεμιέρας; Η πρώτη ημερομηνία που έχει δοθεί είναι η Παρασκευή 5 Μαρτίου.