Η μάχη της prime time ξεκινά: Οι εκπλήξεις και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής
Stay tuned

Η μάχη της prime time ξεκινά: Οι εκπλήξεις και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής

Η μάχη της prime time ξεκινά: Οι εκπλήξεις και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής

O Γιάννης Πουλόπουλος προσπαθεί να λύσει τον γρίφο με το τηλεοπτικό πρόγραμμα των καναλιών

Ράβε ξήλωνε δουλειά να μη σου λείπει! Ο μεγάλος πονοκέφαλος των τηλεοπτικών σταθμών είναι τι θα βάλουν και σε τι ώρα ώστε να “χτυπήσουν” τους απέναντι.

Και βέβαια το μεγάλο στοίχημα είναι η prime time ζώνη που είναι κι αυτή που έχει το μεγαλύτερο διαφημιστικό ενδιαφέρον. Αυτή λοιπόν την περίοδο γίνονται συσκέψεις επί συσκέψεων προκειμένου να αποφασιστεί τι θα γίνει στη ζώνη 21.00 με 24.00.

Το GNTM θα προβάλλεται όπως και πέρσι κάθε Δευτέρα και Τρίτη, με οψιόν να μεταδίδεται τρεις φορές την εβδομάδα αργότερα και θα έχει διάρκεια τρεις ώρες.

Απέναντι του ο Alpha είχε σκεφτεί να βάλει τη “Μουρμούρα”. Τελικά το “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή και τις Δευτέρες και τις Τρίτες θα προβάλλεται το νέο σίριαλ “Αγγελική” με δίωρα επεισόδια.

Ουσιαστικά δηλαδή η “Αγγελική” θα έχει απέναντι της στο Star το GNTM και στον ΣΚΑΪ τις “8 λέξεις” του Ανδρέα Γεωργίου.

Μεγάλο ερωτηματικό παραμένει το τι θα κάνει ο ΑΝΤ1. Διότι ενώ θεωρούνταν δεδομένο ότι τη Δευτέρα και την Τρίτη στις 21.00 θα προβάλλεται το “Παρουσιάστε”, το νέο σίριαλ του Γιάννη Μπέζου και την Τετάρτη και την Πέμπτη η “Φαμίλια” με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη και την Ιωάννα Ασημακοπούλου μαθαίνω ότι υπάρχουν δεύτερες σκέψεις και ενδέχεται να αλλάξουν θέση.

Η κίνηση ματ του ΑΝΤ1 φέτος είναι ότι οι “Άγριες μέλισσες” θα ξεκινούν νωρίτερα φέτος, με αποτέλεσμα να δημιουργούν πρόβλημα τόσο στην “Αγγελική” του Alpha, όσο και στις “8 λέξεις” του ΣΚΑΪ.

Επίσης, ο Alpha φέτος αποφάσισε να μην βάλει ριάλιτι απέναντι από ένα άλλο ριάλιτι, που έχει δυναμική, όπως είναι το GNTM. Έτσι, τόσο ο “Εφιάλτης στην κουζίνα” του Έκτορα Μποτρινι, όσο και το Bachelor θα γεμίσουν το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Μεγάλη μάχη θα δοθεί στην prime time της Παρασκευής. Εκεί ο ΑΝΤ1 θα βάλει το δυνατό του χαρτί που λέγεται “Καφέ της Χαράς”. Τις Παρασκευές στον Alpha θα υπάρχει η “Μουρμούρα”, ξένη ταινία και μετά το “Φως στο τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη. Τις Παρασκευές όμως στον ΣΚΑΪ θα υπάρχει το live του Big Brother, που αν έχει τη δυναμική που είχε στο πρώτο επεισόδιο θα προκαλέσει πρόβλημα στους τηλεοπτικούς του αντιπάλους.