Η «μάχη» των 10: Πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη τη νέα σεζόν;
Stay tuned

Η «μάχη» των 10: Πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη τη νέα σεζόν;

Η «μάχη» των 10: Πώς θα διαμορφωθεί η πρωινή ζώνη τη νέα σεζόν;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος συντάσσει τον... οδικό χάρτη της ζώνης 10-1

Μπορεί για την ώρα τα φώτα να είναι στραμμένα στο τι θα κάνει η Μπέττυ Μαγγίρα και αν θα βρίσκεται του χρόνου στο Open με τους περισσότερους να αναρωτιούνται αν θα βρεθεί η Ελένη Τσολάκη ή κάποια άλλη στη θέση της, η ουσία όμως είναι αλλού καθώς όπως όλα δείχνουν, η «μάχη» των «πρωινάδικων» θα είναι μεγάλη  και με εκπλήξεις.

Ας ξεκινήσουμε όμως από τις εκπομπές που δεν αλλάζουν.

Η πρώτη είναι ασφαλώς η Super Κατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου, που ήταν πρώτη σε τηλεθέαση και παραμένει κανονικότατα στο πόστο της στον Alpha, αφού έχει ανανεώσει από καιρό τη συνεργασία της με τον σταθμό.

Συνεχίζουμε με τον Γιώργο Λιάγκα που παραμένει στο Πρωινό, έχοντας στο πλευρό του, εκτός από τους συνεργάτες που γνωρίζουμε, τον Βαγγέλη Περρή, την Ελένη Βουλγαράκη και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου.

Στο Star παραμένουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου με νέα πρόσωπα στο πάνελ. Μάλιστα γι’ αυτόν τον λόγο έγιναν δοκιμαστικά την προηγούμενη εβδομάδα, χωρίς ωστόσο να έχει κλειδώσει ακόμα κάποιο.

Η Δανάη Μπάρκα στο Mega φημολογείται ότι θα αλλάξει ώρα και θα ξεκινάει στις 10 ακριβώς. Το κανάλι σκέφτεται να κάνει πιο ξεκάθαρες τις εκπομπές και να ξεκινάει η Ελεονώρα Μελέτη την ώρα του Happy Day και το Πάμε Δανάη την ώρα της Super Κατερίνας.

Οι αλλαγές σε ΣΚΑΪ και ΕΡΤ

Στον ΣΚΑΪ είναι δεδομένο ότι τη ζώνη 10-12 θα αναλάβουν οι Αταίριαστοι που θα δίνουν σκυτάλη στη Φαίη Σκορδά.

Απέναντί τους θα έχουν μεταξύ άλλων και τον Φώτη Σεργουλόπουλο με την Τζένη Μελιτά στην ΕΡΤ1. Όπως μαθαίνω το Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν μετακομίζει στην πρωινή ζώνη και συγκεκριμένα στο δίωρο 10 – 12. Αυτή άλλωστε ήταν και η αρχική σκέψη πέρσι και γι’ αυτό δόθηκε και ο συγκεκριμένος τίτλος. Στην πορεία η ΕΡΤ θέλησε στη ζώνη 10 – 12 να βάλει ενημερωτική εκπομπή και ο Φώτης Σεργουλόπουλος μετακόμισε στη μεσημεριανή ζώνη, προσθέτοντας στον τίτλο το «τη μεσημβρίαν».

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν η πρωινή ζώνη θα έχει και του χρόνου μεγάλο ενδιαφέρον και ανταγωνισμό.