Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κλείδωσε» με δύο εκπομπές στον ΣΚΑΪ
Stay tuned

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κλείδωσε» με δύο εκπομπές στον ΣΚΑΪ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κλείδωσε» με δύο εκπομπές στον ΣΚΑΪ

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για το Znews

Εδώ και καιρό ακούγαμε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι του χρόνου στον ΣΚΑΪ. Ωστόσο, άλλες συζητήσεις έγιναν στα πρώτα ραντεβού με την παρουσιάστρια κι άλλα αποφασίστηκαν στην πορεία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Η πρώτη προσέγγιση που της έγινε από το κανάλι του Φαλήρου ήταν για να παρουσιάσει το Love Island.

Η Ηλιάνα κρίθηκε η καταλληλότερη γι’ αυτό το δύσκολο project που θέλει τους παίκτες να αναζητούν τον… έρωτα στην Τενερίφη.

Στην πορεία όμως έπεσε στο τραπέζι το όνομά της για το My Style Rocks. Θεώρησαν οι υπεύθυνοι του σταθμού ότι θα ταιριάζει περισσότερο στην Παπαγεωργίου μια εκπομπή μόδας από ό,τι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μολονότι το έχει κάνει ήδη.

Και μάλιστα οι υπέρμαχοι αυτής της ιδέας υποστήριξαν ότι θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τηλεοπτικά ξανά την Έλενα Χριστοπούλου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού η πρώτη έχει συμφωνήσει να είναι στην κριτική επιτροπή.

Τότε ήταν που στον ΣΚΑΪ άρχισαν να κάνουν τηλέφωνα σε άλλους παρουσιαστές για το Love Island. Τα τηλέφωνα δεν έγιναν ραντεβού γιατί στην πορεία υπήρξε μια εξέλιξη που άλλαξε τα δεδομένα.

Το κανάλι, όπως γράψαμε στο Ζnews, αποφάσισε να βγάλει το My Style Rocks τον Ιανουάριο.

Αυτό σημαίνει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπορεί να κάνει στο πρώτο μέρος της σεζόν το Love Island και στο δεύτερο το My Style Rocks.

Αυτό αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε χτες κι όπως φαίνεται «κλείδωσε» ότι θα επιστρέψει στην τηλεόραση με δύο εκπομπές.