Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποια ονόματα πέρασαν από κάστινγκ για την εκπομπή της;
Stay tuned

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποια ονόματα πέρασαν από κάστινγκ για την εκπομπή της;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποια ονόματα πέρασαν από κάστινγκ για την εκπομπή της;

Ο πάντα έγκυρος Γιάννης Πουλόπουλος έψαξε και έμαθε!

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Ο Alpha ποντάρει πολύ στο Pop up και θέλει να στήσει μια ωραία τηλεοπτική παρέα που θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές.

Παρόλο που είμαστε μια ανάσα πριν από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί το πάνελ της εκπομπής. Ξέρουμε βέβαια ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη έχει συμφωνήσει να βρίσκεται στο Pop up, αλλά για την υπόλοιπη ομάδα υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτηματικά.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν ακουστεί, πέρασαν από κάστινγκ και άρεσαν ήταν ο Αντώνης Τσαπατάκης. Αλλά δεν είναι ο μόνος…

Όπως μαθαίνω αυτή την εβδομάδα έγιναν καινούρια δοκιμαστικά καθώς αναζητούνται οι άντρες της παρέας. Ανάμεσα στα πρόσωπα στα οποία προτάθηκε να περάσουν από το κάστινγκ ήταν ο ηθοποιός Σταύρος Σβίγγος και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Παναγής Τζωρτζάτος. Τον Σταύρο Σβίγγο τον φλερτάρει πολύ η τηλεόραση φέτος, αφού όπως μου λένε οι πληροφοριοδότες μου, του έγινε πρόταση για να παρουσιάσει και τηλεπαιχνίδι φέτος.

Θυμίζουμε ότι για την εκπομπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου έχει ακουστεί και το όνομα του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

Ωστόσο, τα δύο πρόσωπα που μέχρι την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές θεωρούνται σίγουρα είναι της Αφροδίτης Γραμμέλη που πέρσι βλέπαμε στο “Πρωινό” και της Φωτεινής Πετρογιάννη που συνεργαζόταν με τη Ναταλία Γερμανού και το “Καλύτερα δε γίνεται”.

Εκτός από αυτές τις δύο γυναίκες, που δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα από το κανάλι, αλλά έχουν δώσει τα χέρια δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο που να έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον σταθμό.

Το Pop up Θα προβάλλεται κάθε μεσημέρι, μετά την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μετά το δελτίο ειδήσεων και θα έχει δυόμισι ώρες διάρκεια. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει απέναντι της αρκετά από τα παιχνίδια μόδας που συνήθως ξεκινούν λίγο μετά τις 15.00, όπως είναι το Shopping Star, στο Star και το Style me up στο Open με τη Μαρία Μπακοδήμου.

Το Pop up αναμένεται να ξεκινήσει, μια εβδομάδα μετά τα υπόλοιπα προγράμματα, δηλαδή τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.