Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα ονόματα-έκπληξη που έπεσαν στο τραπέζι για την εκπομπή της
Stay tuned

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα ονόματα-έκπληξη που έπεσαν στο τραπέζι για την εκπομπή της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα ονόματα-έκπληξη που έπεσαν στο τραπέζι για την εκπομπή της

Ποια από αυτά θα τα δούμε μπροστά από τις κάμερες;

Η λέξη διακοπές είναι άγνωστη αυτό το καλοκαίρι στο επιτελείο του Alpha αφού έχουν να οργανώσουν πολλές καινούριες εκπομπές. Αλλά και στις εκπομπές που υφίστανται (Happy Day, “Καλύτερα δε γίνεται)” έγιναν τόσο μεγάλες αλλαγές που ήταν σαν να στήνονταν από την αρχή.

Το μεγάλο στοίχημα για τον Alpha φέτος είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη άφησε ένα μεγάλο κενό που καλείται να καλύψει η Ηλιάνα που δοκιμάζεται πρώτη φορά σε ζωντανό πρόγραμμα. Ο Alpha ποντάρει πολλά σε αυτήν και θέλει να  στελεχώσει την εκπομπή της με άτομα που έχουν τηλεοπτική εμπειρία, αλλά και με καινούρια, “άκαυτα” πρόσωπα που έχουν κάτι να πουν.

Στο στρατόπεδο του Alpha ετοίμασαν λίστες με δεκάδες υποψηφίους, ενώ άλλα τόσα ονόματα έπεσαν στο τραπέζι. Ένα από αυτά είναι το όνομα του Θοδωρή Μαραντινη. Το επικοινωνιακό χάρισμα του τραγουδιστή έχει κάνει πολλούς να σκεφτούν ότι του πηγαίνει πολύ η τηλεόραση. Αλλά το όνομά του, όπως λένε οι πληροφοριοδότες μου, έμεινε μόνο στο τραπέζι και δεν προχώρησε στο να γίνει πρόταση.

Ένα άλλο πρόσωπο που συζητήθηκε έντονα κι εδώ το πράγμα έχει προχωρήσει είναι ο Αντώνης Τσαπατάκης. Ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης άρεσε πολύ στους ανθρώπους του Alpha και ίσως είναι ένα από τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στο πλευρό της Ηλιάνας αυτό το χειμώνα.

Άλλωστε πλέον ανήκει στην ευρύτερη παρέα της Ηλιάνας εάν ισχύουν οι αποκαλύψεις της Έλενας Χριστοπούλου ότι είναι ο νέος σύντροφος της “κολλητής” της Ηλιάνας, Βασιλικής Ρούσσου.

Επίσης, η Φωτεινή Πετρογιαννη που ανήκει στο δυναμικό του Alpha έτσι κι αλλιώς και δεν θα συνεργαστεί με το “Καλύτερα δε γίνεται”, είναι μια δημοσιογράφος που θα μπορούσε να βρίσκεται στην ομάδα της Ηλιάνας.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν σειρά δοκιμαστικών και τώρα μένει να γίνουν τα τελικά κάστινγκ με τους υποψήφιους για να δουν πως δένουν μεταξύ τους.

Η μόνη σίγουρη, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη που έχει κλείσει από τον Ιούλιο, πρώτη.