Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτή είναι η σύνθεση της νέας της ομάδας
Stay tuned

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτή είναι η σύνθεση της νέας της ομάδας

Ιωάννα Μαλέσκου: Αυτή είναι η σύνθεση της νέας της ομάδας

Αποκλειστικό ρεπορτάζ από τον Γιάννη Πουλόπουλο για το Znews

Εβδομάδα αποφάσεων είναι αυτή που διανύουμε για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου.

Όπως πρώτο είχε γράψει το Znews, ο Μάνος Μανιάτης και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης δεν θα συνεργαστούν τη σεζόν 2021- 2022 με το Love it.

Μάλιστα, την είδηση επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Μανιάτης με μια ανάρτησή του, όπου ανακοίνωνε ότι δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή της Μαλέσκου. Ποιοι θα είναι, όμως, οι συμπαρουσιαστές της;

Η Μάρτζυ Λάζαρου είναι αυτή που έχει ήδη συμφωνήσει με την παραγωγή και μάλιστα θα έχει και ενεργό ρόλο στην προετοιμασία της εκπομπής, αφού θα συμμετέχει στην αρχισυνταξία.

Η δεύτερη θέση στον καναπέ φαίνεται ότι κλειδώνει στον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός είναι σε συνομιλίες με το κανάλι εδώ και πολύ καιρό και παρότι δεν έχει πέσει ακόμα η τελική υπογραφή θεωρείται σίγουρος.

Για την τρίτη θέση οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν συμφωνήσει ότι θα είναι άντρας. Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα παιζόταν αν το πάνελ θα αποτελείτο από δυο γυναίκες και έναν άντρα, η δυο άντρες και μια γυναίκα, αλλά τελικά αποφασίστηκε να ακολουθηθεί η περσινή συνταγή.

Για την τρίτη θέση οι υπεύθυνοι ξανακοιτούν τα δοκιμαστικά, από τα οποία είχαν περάσει μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης, ο Δημήτρης Σαράντος, ο Θάνος Κλωνόπουλος, ο Άρης Λουμάκης των Rec.

Ωστόσο, στους διαδρόμους του σταθμού ακούγεται έντονα ότι το τέταρτο μέλος της παρέας του Love It θα είναι ο Κώστας Μαρτάκης, που δεν συμμετείχε στη διαδικασία των δοκιμαστικών.

Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδα αφού η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 6 Σεπτεμβρίου.

Όσο για την Θάνο Κλωνόπουλο, που πληροφορίες τον ήθελαν να μετακομίζει στον ΣΚΑΪ, όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, όπως μαθαίνω, οι συντελεστές του «Πρωινού» του έχουν προτείνει να συνεργαστεί μαζί τους αυτήν τη χρονιά στην infotainment εκπομπή που ετοιμάζουν.

Οπότε το πιθανότερο είναι να μην γίνει μεταγραφή αλλά εσωτερική μετακίνηση αφού το «Πρωινό» έχει ανάγκη από έμπειρους δημοσιογράφους.