Just the 2 of us: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια προς αποχώρηση!
Stay tuned

Just the 2 of us: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια προς αποχώρηση!

Just the 2 of us: Αυτά είναι τα δύο ζευγάρια προς αποχώρηση!

Δυσκολεύουν τα πράγματα όσο πλησιάζει ο τελικός

Η χτεσινή νύχτα δεν ήταν η καλύτερη για τον Τρύφωνα Σαμαρά. Ο αγαπημένος hair stylist που περιμένουμε με αγωνία κάθε Σάββατο για να τον δούμε να τραγουδάει μαζί με την Χαρά Βέρρα δεν κατάφερε να συγκινήσει την κριτική επιτροπή.

Για άλλη μια φορά ο Τρύφωνας συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία και είναι υποψήφιος για αποχώρηση. Αυτή ουσιαστικά είναι η δεύτερη εβδομάδα που ο Τρύφωνας και η Χαρά θα ανυπομονούν να έρθει το Σάββατο για να μάθουν αν θα παραμείνουν η θα φύγουν από το παιχνίδι.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Τρύφωνας ήταν αντιμέτωπος με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και κατάφερε να την κερδίσει. Άραγε τι θα συμβεί τώρα που απέναντι του έχει τον Μάριο Πρίαμο που έχει την υποστήριξη της Κύπρου και τον αγαπημένο των γυναικών Γιώργο Λιβάνη; Αυτό είναι το δεύτερο υποψήφιο ζευγάρι για αυτή την εβδομάδα.

Μπορεί ο Μάριος και ο Γιώργος να έδεσαν από την πρώτη στιγμή και να έδωσαν καλά δείγματα γραφής, αλλά όσο οι εβδομάδες περνούν και μένουν όλο και λιγότερα ζευγάρια είναι λογικό ο κλοιός να στενεύει.

Έτσι κι αλλιώς το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο δύσκολο πια, αφού τα ζευγάρια θα διαγωνίζονται σε δύο τραγούδια και όχι σε ένα. Και μάλιστα από εδώ και στο εξής, οι βραδιές θα είναι θεματικές και έτσι οι υποψήφιοι θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από συγκεκριμένη γκάμα τραγουδιών.

Το θέμα αυτού του Σαββάτου ήταν το… σινεμά. Και όλα τα ζευγάρια ερμήνευσαν ένα τραγούδι από τον ελληνικό και ένα από τον ξένο κινηματογράφο.

Θυμίζουμε ότι ουσιαστικά έχουν μείνει ακόμα τρία επεισόδια, αφού ο τελικός του σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλωνης θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουλίου. Και μέχρι τότε, ακόμα και ζευγάρια που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό, μπορεί να φύγουν…