Just the 2 of us: Ονόματα έκπληξη στο λαμπερό σόου του Νίκου Κοκλώνη
Stay tuned

Just the 2 of us: Ονόματα έκπληξη στο λαμπερό σόου του Νίκου Κοκλώνη

Just the 2 of us: Ονόματα έκπληξη στο λαμπερό σόου του Νίκου Κοκλώνη

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έψαξε και έμαθε για λογαριασμό του Znews

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για το Just the 2 of us. Μετά τη μεγάλη επιτυχία του λαμπερού σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, το παιχνίδι επιστρέφει ξανά στις 17 Οκτωβρίου μέσα από τη συχνότητα του Open.

Κόσμος πάει κι έρχεται αυτές τις μέρες στα γραφεία της Barkingwell media στο Κορωπί. Το ένα ραντεβού διαδέχεται το άλλο, αφού αναζητούνται τα 14 ζευγάρια που θα στέκονται κάθε Σάββατο μπροστά από τη Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Σταμάτη Φασουλή για να ακούσουν την κριτική τους.

Το πρώτο ζευγάρι που έχει κλείσει είναι η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο. Η Κατερίνα ήταν η πρώτη που είχε δώσει τα χέρια για να συμμετέχει στο Just the 2 of us και πριν από μερικές μέρες συμφώνησε και ο τραγουδιστής.

Ένα άλλο ντουέτο που έχει δεχτεί πρόταση από τον Νίκο Κοκλώνης είναι η Σοφία Μουτίδου και η Σοφία Κουρτίδου που βλέπουμε κάθε μεσημέρι στο The Booth. Οι δύο ηθοποιοί που έχουν γίνει φίλες θα διαγωνίζονται παρέα, με την Κουρτίδου στο ρόλο της coach και τη Μουτιδου στον ρόλο της μαθήτριας.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, πρόταση για να εμφανιστεί στο σόου είχε και ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Ραντεβού για το Just the 2 of us έχει κάνει και η Βάνα Μπάρμπα που μέχρι τώρα δεν μας έχει δείξει το τραγουδιστικό της ταλέντο, ο Λευτέρης Πανταζής, η Γωγώ Μαστροκωστα, η Δωροθέα Μερκούρη και ο Θοδωρής Φέρρης.

Κι αυτοί, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα είναι μόνο η αρχή…
Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα γίνουν κι άλλα ραντεβού προκειμένου να σχηματιστούν τα ζευγάρια που θα λάβουν μέρος στο φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη.