Stay tuned

Just the 2 of us: Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη!

Just the 2 of us: Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι και στο μουσικό σόου του Νίκου Κοκλώνη!

To ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Το Just the 2 of us επιστρέφει στις τηλεοπτικές μας οθόνες και κόσμος πάει κι έρχεται αυτό το διάστημα στα γραφεία της Barking Well Media.

Μάλιστα, πριν από μια εβδομάδα, έγινε η επίσημη ανακοίνωση από τον Alpha όπου μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξης: «Το επιτυχημένο show του BBC που έχει κατακτήσει τη διεθνή αγορά, έρχεται στον Alpha, πιο εντυπωσιακό, σύγχρονο, και φαντασμαγορικό από ποτέ!».

Κι έτσι ακριβώς θα είναι… Κι αυτό φαίνεται από τα ονόματα που έχει προσεγγίσει η ομάδα του Νίκου Κοκλώνη για να συμμετέχουν στο Just the 2 of us φέτος.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζει ένα ζευγάρι που είναι και στη ζωή μαζί. Πρόκειται για τον Πέτρο Πυλαρινό και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ο τραγουδιστής των Alcatrash έχει δεχτεί πρόταση προκειμένου να συμμετέχει στο μουσικό σόου μαζί με τη σύντροφό του, τη Βάλια και οι δύο τους ειναι πολύ θετικοί.

Άλλωστε, όπως έχει παραδεχτεί ο Πέτρος σε συνέντευξη του, τραγουδάνε μαζί στο σπίτι, οπότε σίγουρα θα είναι εξαιρετικοί στη σκηνή του Just the 2 of us.

Θυμίζουμε ότι το μουσικό σόου του Νίκου Kοκλώνη θα μας κρατάει συντροφιά τα βράδια του Σαββάτου στον Alpha. Στην κριτική επιτροπή κι αυτή τη σεζόν θα είναι η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής.

Exit mobile version