«Καλύτερα δε γίνεται»: Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού;
Stay tuned

«Καλύτερα δε γίνεται»: Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού;

«Καλύτερα δε γίνεται»: Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού;

Πλούσιο το τηλεοπτικό παρασκήνιο που μεταφέρει ο Γιάννης Πουλόπουλος

Μπορεί να λένε ότι “ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις” αλλά στον Alpha αυτή την περίοδο γίνονται ανακατατάξεις σε όλες σχεδόν τις εκπομπές. Έτσι, με αλλαγές θα συνεχίσει του χρόνου την επιτυχημένη της πορεία και το “Καλύτερα δε γίνεται” με τη Ναταλία Γερμανού.

Η πρώτη αλλαγή αφορά στην αρχισυνταξία της εκπομπής. Όπως όλα δείχνουν η έμπειρη Μαίρη Κούσουλα που ήταν στο τιμόνι της εκπομπής τα τελευταία χρόνια δεν θα συνεχίσει τη συνεργασία της με το “Καλύτερα δε γίνεται”.

Αλλαγές θα γίνουν όμως και στο πάνελ της εκπομπής. Εκεί έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια, πολλά από τα οποία δεν ισχύουν καθώς στον Alpha στήνονται δύο νέες εκπομπές, της Ελεονώρας Μελέτη και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που χρειάζονται κόσμο κι αυτό περιπλέκει κάπως τα πράγματα.

Έτσι, ενώ θεωρούσαμε σίγουρη την παρουσία του Κώστα Τσουρού στο “Καλύτερα δε γίνεται” ξέρουμε ότι στον Alpha κάποιοι τον σκέφτονται για την εκπομπή της Μελέτη ή της Παπαγεωργίου που χρειάζονται ενίσχυση.

Επίσης, για καιρό ακουγόταν ότι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα πάει στο Open και στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, αλλά δεν έχει δείξει ότι θα ήθελε να πλασαριστεί με τον Βασάλο ως ζευγάρι.

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης από την άλλη μεριά που τον θεωρούσαμε σίγουρο δέχτηκε πρόταση από τον ΣΚΑΪ για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλεσκου, ενώ η Φωτεινή Πετρογιάννη θα είναι το καλοκαίρι στο “Alpha παντού”, υπηρετώντας ένα πιο infotainment μαγκαζίνο, σαν κι αυτό που θα κάνει του χρόνου η Μελέτη.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι είναι ασαφής ακόμα η εικόνα σχετικά με το πώς θα είναι του χρόνου η εκπομπή. Και όπως χαρακτηριστικά μου είπε άνθρωπος του καναλιού “με ανάδρομο Ερμή και με εκλείψεις μην περιμένεις να ξεκαθαρίσει τίποτα μέχρι τις 20 Ιουλίου”.