«Καρδίτσα Forever»: Όλο το παρασκήνιο με την αντικατάσταση των πλάνων του Παύλου Χαϊκάλη – Τι εμποδίζει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα;
Stay tuned

«Καρδίτσα Forever»: Όλο το παρασκήνιο με την αντικατάσταση των πλάνων του Παύλου Χαϊκάλη – Τι εμποδίζει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα;

«Καρδίτσα Forever»: Όλο το παρασκήνιο με την αντικατάσταση των πλάνων του Παύλου Χαϊκάλη – Τι εμποδίζει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα;

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έψαξε και έμαθε τι συμβαίνει

Όταν ο Τάσος Κωστής σε τηλεοπτική του συνέντευξη αποκάλυψε ότι το «Καρδίτσα Forever» θα ξαναγυριστεί και ότι θα αντικατασταθεί ο Παύλος Χαϊκάλης αρκετοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν πώς μπορεί να γίνει αυτό.

Η ταινία ολοκληρώθηκε, μονταρίστηκε και προβλήθηκε στις σκοτεινές αίθουσες τον Δεκέμβριο.

Πώς λοιπόν θα μπορούσε να γίνει αυτό;

Επειδή η υπόθεση έχει απασχολήσει πολύ τα media το ψάξαμε και μάθαμε όλο το παρασκήνιο.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Στράτος Μαρκίδης, έκανε επαφές με κάποιους σταθμούς προκειμένου η ταινία να προβληθεί στην τηλεόραση. Μέσα στις κουβέντες που έγιναν έπεσε η ιδέα η ταινία να μεγαλώσει σε διάρκεια περίπου 10 λεπτά προκειμένου να εξυπηρετήσει τις τηλεοπτικές ανάγκες.

Με δυο λόγια θα έπρεπε να προστεθούν κάποιες σκηνές που είχαν αφαιρεθεί στο μοντάζ αλλά να γίνουν και καινούργια γυρίσματα.

Ο ρόλος του Παύλου Χαϊκάλη θα αλλάξει. Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν ένας από τους βασικούς ρόλους γιατί ο ηθοποιός έκανε ουσιαστικά μία γκεστ εμφάνιση και παρουσιαζόταν σε ελάχιστες σκηνές.

Αλλά και πάλι το να αντικατασταθεί δεν είναι μία εύκολη υπόθεση καθώς θα πρέπει να γυριστούν οι σκηνές που περιλαμβάνουν την παρουσία του και να τηρηθούν όλα τα ντυσίματα και τα χτενίσματα που είχαν οι πρωταγωνιστές τη συγκεκριμένη μέρα.

Τα εμπόδια

Παρόλο που η εντύπωση που είχε δημιουργηθεί είναι ότι τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν άμεσα, υπάρχουν κάποια εμπόδια.

Μπορεί ο παραγωγός να έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τους περισσότερους πρωταγωνιστές και να τους έχει βολιδοσκοπήσει προκειμένου να δει αν είναι διατεθειμένοι να κάνουν κάποια καινούργια γυρίσματα αλλά αυτά θα καθυστερήσουν.

Θυμίζουμε ότι η ταινία μπορεί να βγήκε το Δεκέμβρη αλλά τα περισσότερα γυρίσματα έγιναν καλοκαίρι.

Αν λοιπόν πρέπει να γυριστούν ξανά κάποιες σκηνές θα πρέπει να υπάρχει καλοκαιρία, ώστε να μην είναι διαφορετική η εικόνα των νέων γυρισμάτων και των παλιών και να δέσει πιο εύκολα η μία σκηνή με την άλλη.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης αντικαταστάτης

Τα γυρίσματα του «Καρδίτσα Forever» αναμένεται να ξεκινήσουν μετά το Πάσχα και εφόσον καταλήξουν σε συμφωνία οι συζητήσεις που αυτή την περίοδο γίνονται με τους ηθοποιούς.

Για το ρόλο του Παύλου Χαϊκάλη συζητούσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Μάλιστα για το θέμα μίλησε σήμερα στο «Στούντιο 4» και ο Λευτέρης Ελευθερίου που έπαιζε στην ταινία και επιβεβαίωσε ότι ο Σωτήρης Καλυβάτσης θα κάνει την αντικατάσταση