Κατερίνα Στικούδη: Είπε «όχι» στο «Πρωινό» – Το παρασκήνιο
Stay tuned

Κατερίνα Στικούδη: Είπε «όχι» στο «Πρωινό» – Το παρασκήνιο

Κατερίνα Στικούδη: Είπε «όχι» στο «Πρωινό» – Το παρασκήνιο

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε

Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται και γράφεται ότι η Κατερίνα Στικούδη θα μας λέει του χρόνου καλημέρα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ακόμα και μέσα από το Just the 2 of us ακούσαμε τον Νίκο Κοκλωνη να αναφέρεται σε αυτές τις φήμες γύρω από το όνομά της, υπογραμμίζοντας ότι θα ήθελε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Την ίδια ώρα που όλη η πιάτσα γνωρίζει για την πρόταση του ΑΝΤ1, κάποιοι μέσα από την εκπομπή άφησαν να διαρρεύσει ότι ο Γιώργος Λιάγκας δεν ήταν σύμφωνος με αυτή την ιδέα και ότι ύστερα από δική του προτροπή οι προσθήκες που θα γίνουν θα είναι της Ελένης Βουλγαράκη, της Ναταλίας Ανδρικοπούλου και του Βαγγέλη Περρή.

Ωστόσο, το δικό μας ρεπορτάζ λέει άλλα…

Η Κατερίνα Στικούδη είχε πρόταση από τον ΑΝΤ1 και την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αλλά η ίδια είπε «όχι» διότι αυτή η πρόταση δεν της ταίριαζε.

Και μάλιστα, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε πρόταση από τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Οι τηλεοπτικοί συντάκτες θυμούνται ότι πριν η Κατερίνα δώσει τα χέρια με την Barkingwell Media και το Just the 2 of us είχε δεχτεί πρόταση από το «Πρωινό» και είχε απαντήσει και πάλι αρνητικά.

Προφανώς, και στη μία και στην άλλη περίπτωση, αυτό που της προτάθηκε δεν ήταν αυτό που θα ήθελε να κάνει και έτσι είπε «όχι».

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι οι σχέσεις της με τον ΑΝΤ1 ήταν πάντα άψογες και έχει κάνει πολλά πράγματα εκεί.