Και η Φαίη Σκορδά θέλει τις τηλεφωνικές της!
Stay tuned

Και η Φαίη Σκορδά θέλει τις τηλεφωνικές της!

Και η Φαίη Σκορδά θέλει τις τηλεφωνικές της!

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για τις αλλαγές στο «Πρωινό»

Μεγάλες αλλαγές ετοιμάζει για τη νέα σεζόν η Φαίη Σκορδά.

Το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και το “Καλύτερα δε γίνεται” του Alpha είναι οι εκπομπές με τη μεγαλύτερη ανανέωση, τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό, όσο και σε θεματολογία.

Μια πρώτη γεύση της ανανέωσης που ετοιμάζει η Φαίη πήραμε όταν έγινε γνωστό ότι στο πάνελ της εκπομπής θα συμμετέχουν ο Δημήτρης Μοθωναίος και η Κόνι Μεταξά.

Η επιλογή ενός ηθοποιού και μιας τραγουδίστριας, αντί για δημοσιογράφων, φανερώνει ότι το “Πρωινό” φέτος θα στηριχτεί περισσότερο στην παρεΐστικη διάθεση, πάρα στο ρεπορτάζ.

Και δικαιολογημένα, γιατί το “Πρωινό” δεν έχει δικά του projects να προμοτάρει, όπως ο ΣΚΑΪ έχει το Big βrother, ο Alpha το Bachelor, το Star το Greece’s Next Top Model και το Open το Just the 2 of us.

Άρα λοιπόν χρειάζεται ένα πάνελ που περισσότερο θα σχολιάζει όσα γίνονται στην τηλεόραση, πάρα να αποκαλύπτει καλλιτεχνικές ειδήσεις.

Ακόμα και οι καλεσμένοι από τις σειρές και τα προγράμματα του σταθμού δεν θα είναι σε καθημερινή βάση, αλλά δύο τρεις φορές την εβδομάδα.

Η εκπομπή θα αποκτήσει ένα πιο κοινωνικό πρόσωπο. Μάλιστα, όπως λένε οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, σκέφτονται να εντάξουν μια στήλη με τηλεφωνική επικοινωνία με τον κόσμο.

Η μεγάλη επιτυχία των “Διλημμάτων” του “Ευτυχείτε” έχει κάνει πολλούς να σκεφτούν ότι ο κόσμος θέλει να επικοινωνεί με τις εκπομπές και να μοιράζεται με τους ανθρώπους της τηλεόρασης τα προβλήματα τους.

Ήδη πέρσι στο “Πρωινό” έκαναν μια απόπειρα να επικοινωνεί με τον κόσμο, ο οποίος ήθελε τις συμβουλές της Λίτσας Πατέρα. Τώρα, αυτό που σκέφτονται είναι να εντάξουν μια στήλη, όπου ο κόσμος θα επικοινωνεί με τη Φαίη και έναν συνεργάτη που αναζητείται και θα εκμυστηρεύεται ότι τον απασχολεί. Θέλουν δηλαδή η εκπομπή να αποκτήσει διαδραστικό χαρακτήρα και οι τηλεθεατές να συμμετέχουν από το σπίτι του.

Το “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου.