«Κλείδωσε» ο παρουσιαστής της «Φάρμας»
Stay tuned

«Κλείδωσε» ο παρουσιαστής της «Φάρμας»

«Κλείδωσε» ο παρουσιαστής της «Φάρμας»

O Γιάννης Πουλόπουλος έχει λεπτομέρειες

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονταν όλο αυτό το διάστημα για την παρουσίαση της «Φάρμας». Το πρώτο ήταν ασφαλώς του Γρηγόρη Αρναούτογλου που ήταν και αυτός που παρουσίασε τη «Φάρμα» στο Mega.

Όταν πριν από δύο χρόνια έγινε γνωστό ότι ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα του ριάλιτι επιβίωσης τότε ακούστηκε για πρώτη φορά ότι την παρουσίαση θα αναλάβει ο Γρηγόρης. Μάλιστα και ο ίδιος μιλώντας σε δημοσιογράφους δεν έκρυψε το ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο project μιας και είναι κάτι που είχε κάνει στο παρελθόν και το γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα.

Ωστόσο, τον τελευταίο μήνα το όνομα που ακούγεται για την παρουσίαση της «Φάρμας» είναι αυτό του Σάκη Τανιμανίδη. Ο ίδιος βέβαια δεν έχει τοποθετηθεί ποτέ και όταν οι δημοσιογράφοι τον ρωτούν αποφεύγει να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση.

Οι πληροφοριοδότες μου από τον ΑΝΤ1 μου λένε ότι έχει «κλειδώσει» το όνομά του για την παρουσίαση ότι πολύ δύσκολα κάτι θα αλλάξει και υποστηρίζουν ότι είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα από το κανάλι.

Θυμίζουμε ότι η «Φάρμα» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο από τον ΑΝΤ1. Κόντρα στις φήμες που ήθελαν το ριάλιτι επιβίωσης να προβάλλεται από το  Μακεδονία TV οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη «Φάρμα» να ενισχύει την prime time του ANT1.

Μάλιστα, από ότι μαθαίνω, γίνεται προσπάθεια ώστε η πρεμιέρα να γίνει ακόμα νωρίτερα, δηλαδή το τελευταίο δεκαήμερο του Φλεβάρη. Ήδη έχουν ξεκινήσει τα πρώτα ραντεβού με τους υποψηφίους αγρότες ενώ όλο αυτό το διάστημα γίνονται οι τεχνικές εργασίες για την εγκατάσταση των καμερών στο αγροτόσπιτο. Μία βασική διαφορά της «Φάρμας»του 2021 σε σχέση με τη «Φάρμα» που είχαμε δει στο παρελθόν είναι ότι οι κάμερες θα είναι σταθερές. Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει ότι οι celebrities που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι θα παρακολουθούνται περίπου όπως οι παίκτες του Big Brother.

Επίσης, δεν θα υπάρχουν διάσημοι και μαχητές όπως στο Survivor αλλά μόνο celebrities που θα επιδιώξουν να ζήσουν χωρίς ρεύμα για μερικούς μήνες. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν στο παιχνίδι να συμμετέχουν συνολικά 12 άτομα. Αν όμως η «Φάρμα» ξεκινήσει νωρίτερα τότε οι celebrities θα είναι 16.
Αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί στην πορεία…