Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου: Ο ρόλος της στο «Κάτι ψήνεται» δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι!
Stay tuned

Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου: Ο ρόλος της στο «Κάτι ψήνεται» δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι!

Κωνσταντίνα Σπυρόπουλου: Ο ρόλος της στο «Κάτι ψήνεται» δεν είναι αυτός που φαντάζεσαι!

Έχουμε ακούσει για διαδραστικές παρουσιάσεις και για παρουσιαστές που συμμετέχουν με όλο τους το «είναι» στο project που αναλαμβάνουν, αλλά αυτό που θα κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Κάτι ψήνεται» δεν μπορούσαμε να φανταστούμε…

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Ο ΣΚΑΪ μάς έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις και το ίδιο συμβαίνει κι αυτό το καλοκαίρι. Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είχε συμφωνήσει με το κανάλι του Φαλήρου για να παρουσιάσει το «Αγρότης, μόνος ψάχνει» αλλά αυτό δεν θα συμβεί.

Όπως πρώτο είχε γράψει το Znews, ο «Αγρότης» είναι ένα project που δεν θα βγει στον «αέρα» αυτή τη σεζόν. Παρ΄όλο που όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα – και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το είχε ουσιαστικά ανακοινώσει στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά – τελικά δεν θα προχωρήσει.

Βέβαια, η Κωνσταντίνα είναι ένα πρόσωπο στο οποίο ποντάρει πολύ ο ΣΚΑΪ και γι΄αυτό, όχι μόνο παραμένει στο δυναμικό του σταθμού, αλλά θα παρουσιάσει ένα project που θεωρείται στοίχημα για το κανάλι. Ο λόγος για το «Κάτι ψήνεται», το μαγειρικό ριάλιτι που παιζόταν επί σειρά ετών στον Alpha.

Το «Κάτι Ψήνεται» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ εντελώς ανανεωμένο. Η πρώτη μεγάλη αλλαγή είναι ότι θα υπάρχει παρουσιαστής, ή πιο συγκεκριμένα παρουσιάστρια, που θα είναι η Κωνσταντίνα.

Το θέμα, όμως, είναι ότι η Σπυροπούλου δεν θα είναι απλώς η παρουσιάστρια, αλλά μια από αυτές που θα κάθονται στο τραπέζι και θα δοκιμάζει τα πιάτα των παικτών. Θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι συμμετέχουν κάθε εβδομάδα πέντε παίκτες και κάθε μέρα μαγειρεύει ένας και φιλοξενεί τους υπόλοιπους στο σπίτι του. Το ίδιο γίνεται την άλλη μέρα με τον επόμενο και την Παρασκευή αναδεικνύεται ο νικητής από τις ψήφους των συμπαικτών.

Ε, λοιπόν όπως μου λένε οι πληροφοριοδότες μου, η Σπυροπούλου θα είναι παρούσα στο τραπέζι, θα τρώει, θα συζητάει με τους παίκτες και θα δίνει και τη βαθμολογία της.

Η ιδέα αυτή ομολογουμένως έρχεται να δώσει νέα πνοή στον διαγωνισμό μαγειρικής και είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί… Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις για το τι μορφή θα έχει το φορμΆτ και κυρίως ποτέ θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και πότε θα γίνει η πρεμιέρα. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο ΣΚΑΪ επιθυμεί να ανοίξει πρώτος τη σεζόν ξεκινώντας το νέο του πρόγραμμα τέλη Αυγούστου.