«Κόβεται» η «Τούρτα της μαμάς»; Όλο το παρασκήνιο
Stay tuned

«Κόβεται» η «Τούρτα της μαμάς»; Όλο το παρασκήνιο

«Κόβεται» η «Τούρτα της μαμάς»; Όλο το παρασκήνιο

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έμαθε τι ισχύει και πού «σκοντάφτει» η σειρά

Τον γύρο του διαδικτύου έχει κάνει η πληροφορία που θέλει την «Τούρτα της μαμάς» να μην παίρνει το πράσινο φως για να συνεχίσει την επόμενη σεζόν.

Η ΕΡΤ έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για την καλή μυθοπλασία και γι’ αυτό από πέρσι φρόντισε να «κλείσει» κάποιες πολύ «δυνατά» ονόματα.

Ανάμεσά τους ήταν ασφαλώς και το «δίδυμο» Ρήγας- Αποστόλου που είχαν να κάνουν κάτι μαζί στην τηλεόραση από το «Αμάρτημα της μητρός μου» που είχε προβληθεί στον ΑΝΤ1.

Από τότε οι δύο δημιουργοί είχαν σταματήσει να συνεργάζονται και ακόμα και το Room Service Please που ήταν να βγει στον ΣΚΑΪ είχε αναλάβει ο Αλέξανδρος Ρήγας με άλλη ομάδα συγγραφέων.

Τελικά το σίριαλ αυτό δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και λίγο μετά ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου πρότειναν στην ΕΡΤ την «Τούρτα της μαμάς» με τον Κώστα Κόκλα, την Καίτη Κωνσταντίνου και μία πλειάδα εκλεκτών ηθοποιών.

Την τελευταία εβδομάδα διαβάζουμε ότι η «Τούρτα της μαμάς» δεν θα συνεχιστεί. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Επικοινώνησα με άνθρωπο που γνωρίζει τα πράγματα από μέσα και μου είπε πως και πέρσι είχαν κυκλοφορήσει παρόμοια δημοσιεύματα που ήθελαν την «Τούρτα» να μη συνεχίζει για δεύτερη σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά το σίριαλ συνέχισε κανονικότατα.

Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι έχει δοθεί το budget του τρίτου κύκλου από την εταιρεία παραγωγής προς έγκριση.

Αυτό όμως είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει σε μία εβδομάδα. Και πολλές φορές έχουμε δει να βρίσκεται συμβιβαστική λύση και τελικά η εταιρεία παραγωγής να τα βρίσκει με το κανάλι.

Θυμίζουμε ότι και με το «Ζακέτα να πάρεις» είχε συμβεί το ίδιο.

Για πολύ καιρό διαβάζαμε ότι η σειρά δεν θα βγει στον αέρα, γιατί έχει σκοντάψει στο θέμα του budget. Αλλά τελικά η εταιρεία παραγωγής συμφώνησε να παραδίδει στην ΕΡΤ δύο επεισόδια την εβδομάδα και όχι ένα και έτσι το σίριαλ με την Ελένη Ράντου, τη Δάφνη Λαμπρόγιαννη και τη Φωτεινή Μπαξεβάνη παίχτηκε κανονικά.

Το μόνο σίγουρο λοιπόν, είναι ότι στην ΕΡΤ υπάρχουν πολλοί υποστηρικτές της «Τούρτα της μαμάς» και οριστική απόφαση για το μέλλον της σειράς θα παρθεί τον Απρίλιο.