Κυριακίδης – Τσεκούρας: Μαζί στην TV, μαζί και στη σκηνή!
Stay tuned

Κυριακίδης – Τσεκούρας: Μαζί στην TV, μαζί και στη σκηνή!

Κυριακίδης – Τσεκούρας: Μαζί στην TV, μαζί και στη σκηνή!

Ο Γιάννης Πουλόπουλος φέρνει νέα για τις θεατρικές συνεργασίες του καλοκαιριού (εκτός απροόπτου)

Μπορεί τα πράγματα στο θέατρο προς το παρόν να έχουν παγώσει, αφού οι αίθουσες έκλεισαν και δεν αναμένεται να ανοίξουν πριν από τον Ιούνιο, αλλά οι συζητήσεις με τους ηθοποιούς για την καλοκαιρινή σεζόν συνεχίζονται.

Εννοείται ότι οι θεατρικές περιοδείες θα είναι περίπου οι μισές, από αυτές που είχαν αρχικά προγραμματιστεί, ενώ και κάποιες παραστάσεις που θα γίνονταν σε θέατρα της Αθήνας δεν είναι δεδομένου ότι θα πραγματοποιηθούν.

Όλοι περιμένουν να δουν πότε θα αρθούν τα περιοριστικά μέτρα και κυρίως πότε θα επιτραπούν οι συναθροίσεις, καθώς τα θέατρα, οι κινηματογράφοι και τα νυχτερινά κέντρα ήταν τα πρώτα που έκλεισαν και τα τελευταία που θα ανοίξουν.

Πριν ξεσπάσει η κρίση, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είχε αποφασίσει το καλοκαίρι να πάει περιοδεία με την παράσταση “Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει” που τον χειμώνα είχε ανέβει στο θέατρο Ζήνα. Μαζί του ήταν ο Κρατερός Κατσούλης, η Ναταλία Δραγούμη και η Ευαγγελία Μουμούρη σε ένα έργο που σατιρίζει τις φιλικές σχέσεις.

Η παράσταση ήταν μία από τις επιτυχίες της περσινής δύσκολης θεατρικής σεζόν και ολοκληρώθηκε πρόωρα, όταν πάρθηκαν τα πρώτα περιοριστικά μέτρα.

Το “Προσοχή, ο φίλος δαγκώνει” θα ταξιδέψει, εκτός απροόπτου, σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι, με αλλαγή στο καστ. Ο Κρατερός Κατσούλης δεν θα συμμετέχει στην περιοδεία, αφού η πρωινή εκπομπή του Star θα συνεχιστεί μέχρι τον Ιούλιο.

Τον ρόλο του θα πάρει ο Σπύρος Τσεκούρας που πρωταγωνιστεί μαζί με τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη στο “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”. Μπορεί οι ηθοποιοί να μην συναντιούνται στο σίριαλ, αφού παρτενέρ του Βλαδίμηρου είναι η Κλέλια Ρένεση, ενώ ο Σπύρος έχει σκηνές κυρίως με την Άννα Κουτσαφτίκη, αλλά γνωρίζονται πολύ καλά και εκτιμούν πολύ ο ένας τον άλλον.

Το σχέδιο είναι να ξεκινήσουν πρόβες τέλος Μαΐου, ώστε να ξεκινήσουν την περιοδεία τέλος Ιουνίου. Αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πώς θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μέχρι τότε…