Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφουν οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι»
Stay tuned

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφουν οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι»

Λάκης Λαζόπουλος: Επιστρέφουν οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι»

Πού, πώς και πότε; Ο Γιάννης Πουλόπουλος έψαξε και έμαθε για λογαριασμό του Znews

Μπορεί ο Λάκης Λαζόπουλος να έχει κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση, αλλά οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» έχουν αφήσει εποχή! Και όχι άδικα αφού από το 1992 που έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση και για σχεδόν μία δεκαετία κάθε φορά που «χτυπούσαν» στο Mega έκαναν ρεκόρ τηλεθέασης.

Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» επέστρεψαν το 2018 στον ΑΝΤ1 και την περίοδο της καραντίνας μας έκαναν παρέα μέσα από ηχογραφημένα σκετς που είχε ετοιμάσει ο δημιουργός και εμπνευστής τους, Λάκης Λαζόπουλος.

Αυτή τη φορά θα επιστρέψουν μέσα από το διαδίκτυο. Όπως λένε οι πληροφοριοδότες μου, ο Λάκης Λαζόπουλος έχει έρθει ήδη σε επαφή με συνεργάτες του προκειμένου οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» να να μεταδοθούν σε live streaming. Μάλιστα έχει έρθει ήδη σε επαφή με θεατρικό παραγωγό προκειμένου να βρει την κατάλληλη αίθουσα που θα στεγάσει το νέο του εγχείρημα.

Σκοπός του, όπως μου μεταφέρουν συνεργάτες του, είναι οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» να μη χτυπήσουν μόνο μία φορά, αλλά όποτε η επικαιρότητα το απαιτεί. Όπως ακριβώς δηλαδή έκανε και όταν ήταν στο Mega.

Το πρώτο γύρισμα αναμένεται να γίνει μέσα Φεβρουαρίου, αν βεβαίως έχουν ρυθμιστεί μέχρι τότε όλες οι τεχνικές λεπτομέρειες.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για να επιστρέψει ο Λάκης Λαζόπουλος στην τηλεόραση. Θυμίζουμε ότι η τελευταία του συνεργασία ήταν με τον τηλεοπτικό σταθμό Open όπου παρουσίασε το «Αλ τσαντίρι νιουζ».

Έκτοτε αφιερώθηκε στο θέατρο που είναι η πρώτη και μεγάλη του αγάπη.

Αυτή τη φορά όμως θα κάνει κάτι που συνδυάζει και θέατρο και τηλεόραση και διαδίκτυο, αφού οι«Δέκα Μικροί Μήτσοι» θα γυριστούν σε θεατρική αίθουσα και θα μεταδοθούν μέσω live streaming.

Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις για να προμηθευτούμε έγκαιρα τα εισιτήριά μας!