Mad Awards 2020: Όλα τα ονόματα και οι εμφανίσεις-έκπληξη
Stay tuned

Mad Awards 2020: Όλα τα ονόματα και οι εμφανίσεις-έκπληξη

Mad Awards 2020: Όλα τα ονόματα και οι εμφανίσεις-έκπληξη

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έχει το ρεπορτάζ για το Znews

Μπορεί τα Mad Αwards να μην πραγματοποιήθηκαν αυτό το καλοκαίρι εξαιτίας της πανδημίας, αλλά σε λίγες μέρες θα έχουμε την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουμε μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Εννοείται ότι λόγω του Covid-19 η φετινή απονομή των βραβείων θα είναι διαφορετική, αφού δεν θα υπάρχει κόσμος, ούτε πάρα πολλά άτομα επί σκηνής. Ωστόσο, θα είναι εξίσου λαμπερά γιατί θα φιλοξενούν κορυφαία ονόματα της pop, της ραπ, αλλά και της λαϊκής σκηνής.

Ήδη ξεκίνησαν οι πρόβες στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον κι ακόμα κι αυτές γίνονται τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Κάθε καλλιτέχνης έχει περίπου τρεις ώρες στη διάθεσή του για να κάνει την πρόβα του και αμέσως μετά απολυμαίνεται ο χώρος για να τον διαδεχθεί ο επόμενος.

Χτες πήγαν στο Έναστρον για την πρόβα τους ο Snik, η Τάμτα, η Ελένη Φουρέιρα και η Λένα Ζευγαρά. Σήμερα στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου θα ανέβουν η Έλενα Παπαρίζου, η Ζοζεφίν, ο Mad Clip και οι Μέλισσες. Σε αυτά θα προστεθούν και ο Κωνσταντίνος Αργυρός αλλά και ο Toquel.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα το πρωί και θα γίνονται κι αυτά ξεχωριστά. Δεν θα βρεθούν όλοι οι καλλιτέχνες επί σκηνής, αλλά ο καθένας θα είναι με τους συνεργάτες του, τον παρουσιαστή της βραδιάς Θέμη Γεωργαντά και τους γκεστ σταρ που θα απονείμουν τα βραβεία.

Δυστυχώς, η πανδημία δεν επιτρέπει το Mad Walk και τα Mad Awards να πραγματοποιηθούν όπως τα ξέραμε. Αλλά το ευχάριστο είναι ότι θα γίνουν και ότι θα τα δούμε την περίοδο των Χριστουγέννων από το Mega.