MAD AWARDS 2023: Τα ονόματα έκπληξη, οι ηχηρές απουσίες και τα ντουέτα που θα συζητηθούν
Stay tuned

MAD AWARDS 2023: Τα ονόματα έκπληξη, οι ηχηρές απουσίες και τα ντουέτα που θα συζητηθούν

MAD AWARDS 2023: Τα ονόματα έκπληξη, οι ηχηρές απουσίες και τα ντουέτα που θα συζητηθούν

O Γιάννης Πουλόπουλος έχει hot ρεπορτάζ για τα ντουέτα

Τα Mad Awards έρχονται σε ένα μήνα από τώρα και οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.

O Θέμης Γεωργαντάς προβάρει ήδη τα κοστούμια που θα φορέσει, ενώ στο επιτελείο του Mad γίνονται αλλεπάλληλες συσκέψεις για να κλειστούν ονόματα και ντουέτα που θα μας κάνουν εντύπωση!

Mιλώντας στη Super Κατερίνα είπε ότι στα φετινά βραβεία θα δούμε επί σκηνές την Έλενα Παπαρίζου και την Ελένη Φουρέιρα, οι οποίες μάλιστα θα κάνουν και ένα ντουέτο μαζί.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα ντουέτα έκπληξη.

Από ό,τι μαθαίνω η Κατερίνα Κούκα είπε το ναι και θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην σκηνή των Mad Awards για να τραγουδήσει μαζί με τη Μαρίνα Σάττι το «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο».
Ο Σάκης Ρουβάς θα τραγουδήσει ντουέτο με τον Χρήστο Μάστορα και η Ζόζεφιν με την Αναστασία.

Στα φετινά Mad Awards θα επιστρέψει ύστερα από χρόνια και μία πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή που θα ερμηνεύει μαζί με τους Kings το τελευταίο της χιτ «Γιαχαμπίμπι».

Επειδή στα Mad αγαπούν πολύ τη Eurovision μαθαίνω ότι έχουν κάνει κρούση και στον Φινλανδό Kaarija, προκειμένου να ερμηνεύσει το αγαπημένο τραγούδι του κοινού, Cha Cha Cha.

Μένει να δούμε αν η ημερομηνία διεξαγωγής των βραβείων βολεύει τον Φινλανδό τραγουδιστή που έχει προγραμματίσει ήδη πανευρωπαϊκή περιοδεία..

Από τα φετινά βραβεία θα απουσιάζουν ο Light και ο Snik. Οι δύο καλλιτέχνες δεν είναι καν υποψήφιοι φέτος, οπότε δεν αναμένεται να είναι παρόντες στη μεγάλη μουσική βραδιά.

Θέμης Γεωργαντάς: Τι συμβαίνει με το After Dark; Θα ανανεώσει για του χρόνου;