Μαρία Μπακοδήμου: Η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της
Stay tuned

Μαρία Μπακοδήμου: Η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της

Μαρία Μπακοδήμου: Η συμφωνία με τον ΣΚΑΪ λίγο πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής της

Το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου

Μπορεί ακόμα οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ να μην είναι σε θέση να γνωρίζουν αν θα ξεκινήσει στην ώρα της η νέα εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αλλά είναι δεδομένο το πότε θα κάνει πρεμιέρα η Μαρία Μπακοδήμου.

Η αρχική σκέψη ήταν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού να ξεκινήσουν στις 12 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα λοιπόν με τον προγραμματισμό του σταθμούμ η εκπομπή της Φαίης Σκορδά θα ξεκινούσε στις 10 παρά 20 και το μεσημέρι της ίδιας μέρας και πιο συγκεκριμένα στις 14.50 θα έκανε πρεμιέρα ο Νίκος Μουτσινάς.

Ωστόσο, μέχρι αυτήν τη στιγμή και παρόλο που είναι πρόθεση του σταθμού να ακολουθηθεί το αρχικό σχέδιο, το πλατό της Φαίης Σκορδά δεν είναι έτοιμο.

Και δεν υπήρχαν μόνο τεχνικές δυσκολίες αλλά και γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες είχαν Covid και έπρεπε να κάνουν την καραντίνα τους.

Η εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου από την άλλη μεριά είναι έτοιμη για να κάνει πρεμιέρα στις 17 Σεπτεμβρίου.

Και όπως μου λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα από μέσα, ακόμα κι αν η εκπομπή της Φαίης πάρει παράταση για τις 19 Σεπτεμβρίου. η Μαρία θα ξεκινήσει δύο μέρες νωρίτερα.

Παρόλο που δεν συνηθίζεται να κάνουν πρεμιέρα οι εκπομπές του Σαββατοκύριακου πριν από τις καθημερινές, σταθμός και παρουσιάστρια συμφώνησαν ότι ίσως θα ήταν καλύτερο να ξεκινήσει στις 17 του μήνα, για να μην αφήνει τις ανταγωνιστικές εκπομπές να παίζουν μόνες τους για δύο εβδομάδες και να δημιουργήσουν συνήθεια.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόθεση του ΣΚΑΪ είναι όλες οι ζωντανές, ψυχαγωγικές εκπομπές να αρχίσουν την εβδομάδα που ξεκινάει στις 12 Σεπτεμβρίου και δίνουν μάχη για αυτό. Αλλά ακόμα και αν τα τεχνικά προβλήματα δεν το επιτρέψουν η Μαρία Μπακοδήμου θα είναι αυτή που θα σύρει πρώτη τον χορό της ψυχαγωγίας στον ΣΚΑΪ.